Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αγώνας αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο της «Φλόγας»

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Γιώργος Κούδας, ο Κούλης Αποστολίδης και άλλοι θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου θα παίξουν στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Εθνικό Στάδιο Πτολεμαϊδας ανάμεσα στους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Θεσσαλονίκης και στην ομάδα της Φλόγας, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια. Τις τάξεις της Φλόγας θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Εορδαίας καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Κασαπίδης και Αλέκος Αθανασιάδης. Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει συναυλία μουσικών συγκροτημάτων της περιοχής Εορδαίας...
Επίσης αύριο Κυριακή 29 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας σε συνεργασία με τη Φλόγα οργανώνει ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας με θέμα «Ενημέρωση και στήριξη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας».
Η διοίκηση της Φλόγας και τα στελέχη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας με ανακοίνωση τους απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν και συνεισέφεραν με ευαισθησία στη διοργάνωση αυτού του διημέρου αλληλεγγύης προς τα παιδιά της Φλόγας και καλούν τους κατοίκους της Πτολεμαΐδας και της γύρω περιοχής να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: