Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό εκτός και αν μιλάμε για το δήμο Πέλλας

Οι μεγάλες υποσχέσεις και τα ωραία λόγια γρήγορα ξεχάστηκαν όταν στην πράξη πλέον έπρεπε να δοκιμαστούν. Γιατί άλλο πράγμα είναι να κάνεις κριτική και να δηλώνεις ότι θα αλλάξεις τα πάντα και θα τελειώσεις με το «κακό» παρελθόν και άλλο να είσαι υποχρεωμένος να αντισταθείς στις πρακτικές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των δημοτών. Και δυστυχώς οι αντιστάσεις του δημάρχου Πέλλας ήταν μόνο για επικοινωνιακούς λόγους αφού ακολουθώντας την λογική του κ. Βουλγαράκη ότι κάθε νόμιμο είναι και ηθικό πρότεινε για τη θέση του Υδρονομέα στην κοινότητα της Λάκκας τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και μέλος του Συνδυασμού του Χρήστος Τζούρτζο (φωτο), τη στιγμή που ακύρωσε απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Δυτικού όπου ο πρόεδρος πρότεινε για Υδρονομέα κάποιο συγγενικό του πρόσωπο με το αιτιολογικό ότι το απαγορέυει ο νόμος. Μπορεί κάτω από το μανδύα της νομιμότητας να καλύπτει κάποιος την σκοπιμότητα των πολιτικών του πράξεων και αποφάσεών, όμως η κοινωνία ζητά η νομιμότητα στην πολιτική να συνοδεύεται και από το τεκμήριο της ηθικής.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό το παληκάρι δεν είναι που προεκλογικά μεταπίδισε στο συνδυασμό του Στάμκου για να πάιρνει τα 250 ευρώ του προέδρου και με την υπόσχεση να είναι και υδρονομέας;
το θυμάμαι σαν σήμερα που το λέγανε στα καφενεία του Δήμου Κύρρου και εμείς δεν το πιστεύαμε

Ανώνυμος είπε...

ME KATI TETOIOYS SYMPLIROSE TO PSIFODELTIO TOY O STAMKOS....NA TOYS XAIROMASTE!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!ΞΕΦΤΙΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο στον κύριο Στάμκο που με απόλυτη διαφάνεια θέλησε να βοηθήσει τους προέδρους που μετά το απαράδεκτο νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών να παίρνει ο πρόεδρος το ποσό των 250 όταν τα έξοδα του ξεπερνούν τα 400.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, αυτός των 11:37 ειρωνεύετε τον Σταμκο, η σοβαρολογεί; Γιατί αν σοβαρολογεί σημαίνει ότι αυτός ο τόπος την έχει δύσκολα.
Ο πρόεδρος δηλ. ενός χωρίου που εισηγήται στο δημοτικό συμβούλιο ποιον υδρονομέα να πάρει στο χωρίο του, προσλαμβάνει τον εαυτό του, ο κ. σταμκος το θεωρεί φυσιολογικό, επειδή λέει το υπουργείο εσωτερικών αντι για 400 ευρώ του δίνει αποζημίωση 200 και δεν το ήξερε προφανώς.
δηλ. οι άλλοι πρόεδροι είναι χαζοί ή απλώς εχουν αξιοπρέπεια; αντε καημενε!!

Ανώνυμος είπε...

ουτε εβρισα, ουτε τίποτα απλώς χιουμορ έκανα, γιατι δεν δημοσιευεται;

Ανώνυμος είπε...

Kαι του αχλαδοχωριου ο Υδρονομεας ειναι στο συμβουλιο του Σταμκου γιατι δεν ασχοληθηκε κανεις

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!