Ήταν παρών από νωρίς στην τελετή των εγκαινίων ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Στέλιος Βαμβίνης για να γευθεί προφανώς και αυτός την ικανοποίηση που ένιωσαν όλοι όσοι συνέβαλλαν λίγο έως πολύ στην αποπεράτωση του Ναού. Άλλωστε είναι γνωστό σε όσους ασχολήθηκαν ενεργά με το έργο αυτό, ότι ο πρώην δήμαρχος συνεργάστηκε με τους ιερείς του Ναού και την Εκκλησιαστική Επιτροπή και βοήθησε με το θεσμικό του ρόλο σε αυτό. Γι αυτό άλλωστε και ο Δεσπότης αναφέρθηκε τόσο στον ίδιο αλλά και στους δημάρχους της πόλης που τον διαδέχθηκαν μιλώντας στη διάρκεια των εγκαινίων. Πάντως η επανεμφάνισή του δεν έμεινε ασχολίαστη από πολλούς που τη συνέδεσαν με μια επιστροφή του στο προσκήνιο στον οικείο του χώρο της αυτοδιοίκησης. Πάντως δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της τελετής στάθηκε ο διευθυντής του δήμου Στάθης Καστερίδης.

3 σχόλια:
O Baμβίνης καλά έκανε και ήτανε παρών. Και βοήθησε για την ανέγερση(άρα δικαιούται να τιμηθεί) και ούτε ποτέ δήλωσε ότι παραιτείται από τα κοινά.
Προφανώς εκ παραδρομής ξεχασες να αναφέρεις ότι στην εκκλησία ήταν και ο Πρ. Δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Παπνικολάου, ο οποίος βοήθησε έμπρακτα την άνέγερση και οικονομικα και με άλλους τρόπους, αν δεν το γνωρίζεις μπορείας να ρωτήσεις και τους ιερείς του ναού
Υ.Γ. την άλλη φορά βάλε φωτογραφία και τον ΗΛΙΔΗ
Συμφωνω απόλυτα 7:10
Όπως ξέχασε να αναφέρει και τον δήμαρχο Πέλλας Γ. Στάμκο, τους βουλευτές Γ. Καρασμάνη και Η. Θεοδωρίδη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χ. Πασσαλή, την Περιφερειακή σύμβουλο Μ. Ζωγράφου - Τσιαντάκη, τον Αστυνομικό διευθυντή Πέλλας Π. Λουκά και πολλούς άλλους.
Ήταν τεράστιο λάθος πάντως που δεν άνεφερε επώνυμα τον πρώην δήμαρχο σου.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!
Δημοσίευση σχολίου