Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση . Εκτός κυβερνητικού σχήματος η Θεοδώρα Τζάκρη

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της νέας κυβέρνησης πριν από λίγο από την κυβερνητικό εκπρόσωπο κ Πεταλωτή. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου όρισε δύο αντιπροέδρους τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο. κ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος αναβαθμίζεται αφού αναλαμβάνει και το υπουργείο Οικονομικών Ο κ. Παπακωνσταντίνου μετακινείται στο υπουργείο Περιβάλλοντος ενώ νέος υπουργός Εξωτερικών τοποθετήθηκε ο κ. Σταύρος Λαμπρινίδης.
Αλλαγή ρόλων για τους Ραγκούση και Ρέππα που ανταλλάσσουν αρμοδιότητες (ο κ. Ρέππας στο Εσωτερικών και ο κ. Ραγκούσης στο Υποδομών).
Eκτός κυβέρνησης έμειναν οι Δ. Δρούτσας, Τ. Μπιρμπίλη, Γ.Διαμαντίδης και Λ. Κατσέλη ενώ και η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη δεν συμπεριλαμβάνεται στο νέο υπουργικό σχήμα.
Αναλυτικά η νέα κυβέρνηση έχει ως εξής:...
Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος αναλαμβάνει και το υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης
Υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης
Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υφυπουργοί Ξυνίδης, Μωραΐτης
Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας
Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υφυπουργός Γ. Πεταλωτής
Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης
Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος
Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης
Υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης
Υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου
Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής
Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος
Υπουργός Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης.
Η νέα Κυβερνητική Επιτροπή που συστάθηκε από τον πρωθυπουργό αποτελείται από τους Δ. Ρέππα, Χ. Καστανίδη, Γ. Παπακωνσταντίνου, Μ. Χρυσοχοΐδη, Αννα Διαμανταπούλου, Γ. Ραγκούση, Ανδρέα Λοβέρδο, Κ. Σκανδαλίδη και Χ. Παπουτσή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λυπάμαι για την κ.Τζάκρη. Τέτοια αξιόλογη και μάχημη πολιτικός...Το μόνο της μέλημα ήταν να διορίζει συγχωριανούς της όπου βρει. Α, ξέχασα και την επίδειξη των πανάκριβων αξεσουάρ της σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρεβρισκόταν. Αναγνωρίζω το καλό της γούστο και την κομψότητά της, μόνο που πολίτική θα πει έργα και προσπάθεια. Όχι επίδειξη και ρουσφέτια.

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε πάλι καταφέρατε και την διώξατε. Σας πείραζε που ο νομός είχε υπουργό. Και μια χαρά μικρά πράγματα για την περιοχή τα διεκδίκησε και τα πήρε. Δεν ήταν και παρά το πρωθυπουργό, που επί θητείας του δεν είχαμε ούτε έναν διορισμό...και είδαμε τεράστια έργα ανάπτυξης;;;

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σε μια οικογένεια λόγω κακοδιαχείρισης των γονέων που κατασπατάλησαν τον οικογενιακό προυπολογισμό χρειάζονταν δάνειο από τους πλουσιους γείτονες τους με υψηλό επιτόκιο. Αποφασίζουν αμφότεροι οι γονείς μαζί με τους δανειστές τους τα χρήματα να πληρωθούν από τα παιδιά τους στα οποία επιβάλλουν για φαγητό φακή και τους κόβουν φροντιστήρια αγγλικών και ωδείου. Τα παιδιά αντέδρασαν ζήτησαν αλλαγές και κατέλαβαν το χωλ αποκλείοντας τους γονείς τους στη κρεββατοκάμαρα. Έντρομοι οι γονείς ξυπνάνε, πέρνουν τηλέφωνο σε κάτι συγγενείς τους (Σαμαρας κτλ) διαρρέουν πληροφορίες ότι θα κάνουν αλλαγές και θα κάνουν ευρεία οικογενειακή διαχείριση (οικουμενική). Το πρωί τα αλλάζουν και ανακοινώνουν ότι θα κάνουν ανασχηματισμό και συγκεκριμένα ότι πια η μητέρα θα κάθετε αριστερά και ο πατέρας στα δεξιά στο τραπέζι. Ενθουσιάζονται τα παιδιά χαλαρώνουν τον αποκλεισμό και προσέρχονται στο τραπέζι όπου έντρομα αντιλαμβάνονται ότι η φακή περιορίστηκε στο μισό.
εχα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ Η ΘΟΔΩΡΑ ΜΑΣ (Ή BARBIE ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ)? ΑΙΣΧΟΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.........

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΤΣΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΑ ) ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ . ΕΠΕΙΔΗ ¨"ΤΡΩΕΙ" ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΤΖΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗΣΕΙ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.