Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ατάκα της βραδιάς...και οι άνθρωποι της αγοράς

Προσπαθώντας να στηρίξει την πρόταση της Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας,  αλλά και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας σχετικά με το ύψος του μισθού τους στο οποίο υπήρξε αντίδραση από τους συμβούλους της πλειοψηφίας ο Κώστας Δεληγιαννίδης τόνισε.
«Εγώ πάντα είχα σταθερή άποψη για το θέμα αυτό. Οι άνθρωποι της αγοράς πρέπει να αμείβονται. Τόσο η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ αφήνουν τη δουλειά τους και δουλεύουν πολλές ώρες στην επιχείρηση…».
Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι και οι δύο πρόεδροι εργάζονται με υπαλληλική σχέση και στη διάρκεια του ωραρίου, δηλαδή 7:30 - 15:00 και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να τους βρεις στην επιχείρηση εφόσον βρίσκονται εκεί ελάχιστα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν αφιερώνουν το απόγευμα,  χρόνο στην επιχείρηση….αλλά όχι και «αφήνουν τη δουλειά τους !!!»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: Από τη στιγμή που οι συνεδριάσεις των Δ.Σ. είναι ανοιχτές για το κοινό, γιατί δεν έχω δει εγώ καμία ανακοίνωση είτε στον τύπο είτε στην ιστοσελίδα για το πότε συνεδριάζει το ΔΣ τησ δηκεπαπ. Να ξέρουμε πότε είναι να πάμε να ακούσουμε τι λένε. κακό είναι; Εκτός και αν...