Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Καταγγελιών συνέχεια στη Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

Το ότι η οικονομική κατάσταση στη ΔΕΥΑ Πέλλας είναι σε μαύρο χάλι αναδείχθηκε από τις αναφορές του προέδρου της επιχείρησης στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο αλλά και από την κατάσταση υποχρεώσεων και απαιτήσεων που παρουσίασε ο διευθυντής της επιχείρησης και οι οποίες αφορούν τις πέντε ΔΕΥΑ που συγχωνεύτηκαν. Βέβαια για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος προσπάθησε να δώσει το στίγμα της κατάστασης αναφερόμενος σε ένα γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και αφορά και πάλι την ΔΕΥΑ Κρύας Βρύσης. Όπως σημείωσε με έμφαση η ΔΕΥΑ Κρύας Βρύσης πήρε δάνειο 133.000,00 ευρώ στις 21 Δεκεμβρίου 2010. Δηλαδή μια εβδομάδα πριν αναλάβει επίσημα καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή. Και φυσικά αν αυτό δεν είναι τόσο κακό η συνέχεια σίγουρα έχει ενδιαφέρον αφού όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος από συνάδελφό του που πήγαν αυτά τα λεφτά ο ίδιος απάντησε ότι......
 δεν γνωρίζει και ότι απλά τοβ ενημέρωσαν ότι πήγαν σε προμηθευτές. Γενικά και αόριστα.
Λοιπόν επειδή ως δημότες ήδη έχουμε φορτωθεί ένα πρόστιμο 680.000,00 ευρώ από τη Κοινωφελή Επιχείρηση Κρύας Βρύσης για φορολογικές παραβάσεις (μαύρο χρήμα) είναι απαίτηση αλλά και υποχρέωση των υπευθύνων να μας πουν πού πήγαν τα χρήματα, εκτός και αν πληρώθηκαν σωλήνες που βρίσκονται θαμμένες στο χώμα.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ-ΒΡΥΣΗ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ???? ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ( και εσυ φυσικα , εκτος απο το γραφειο τυπου ) !!! Η ΔΕΥΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Ο ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΧΡΟΝΣΟ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ !!!! ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ , ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ , ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 6.000.000 ΕΥΡΩ !!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!! ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε λάθος πορτα χτυπάς 12:18
Την καταγελία αν ξέρεις να διαβάζεις την έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας που τον όρισε ο δήμαρχός σου!!!
Από αυτόν να ζητήσεις τα ρέστα. Αλλά με κάνει εντύπωση ότι εσύ τα ξέρεις και ο πρόεδρος σου δεν τα ξέρει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ !!!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ
1) ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΑΝΕ , ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ , ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ !!!!
2) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Τ.Υ ( πρωην μελοσ Δ.Σ ΔΕΥΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ) ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ , ΟΛΑ !!!
3) ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ( λογιστη πρωην ΔΕΥΑ ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ !!!!
4) Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛ..ΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!!
5)ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ !!!!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ
ΣΔΟΕ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.ΤΩΡΑ ΩΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ Χ...ΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (μαλλον την πεμπτη ) ΕΛΗΓΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ( πληρωνοντας τα μισα λεφτα ) Η' ΟΧΙ !!!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ???????? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ , ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΕΛΑΝΙ !!!! ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΒΑΒΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΦΙΛΕ 6:39 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ (εφημεριδα) , ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ !!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ !!!!!! ΣΤΑΜΚΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΕΤΟ ΠΕΤΟΥΣΑΝ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΔΟΕ, ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ (ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ); ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η' ΕΞΟΦΛΑΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ; Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ; ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Η΄ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΉ;

Ανώνυμος είπε...

κωστα ντιτουρα στο ξαναλεω μην λεσ πολα σε λιγο θα βγουν ολα στη φορα.και για κατι καινουργια σπιτια και κατι φρεατια τησ δευα και κατι σωληνεσ.περιμενε λιγο υπομονη να κανεισ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα λέτε από κακίες. Εάν ήσασταν εσείς στη θέση του υπαλλήλου αυτού δεν θα μιλούσατε. Αφού τα κατάφερε μπράβο του. Το δικαστήριο δεν είναι χαζό. Σίγουρα εξέτασε τα στοιχεία τους μάρτυρες και θα αποφάσισε. Αφού το κατάφερε τώρα να γίνει μόνιμος γιατί θέλετε να κάνετε τώρα κακό.

Ανώνυμος είπε...

Θόδωρε μήπως πρέπει να κάνεις και εσύ μήνυση. Το φαντάζεσαι να δικαιωθείς και εσύ; Σπυράκια θα βγάλουνε στο Δήμο εάν γίνεις Μόνιμος.

Ανώνυμος είπε...

προεσθάνομαι ότι τον τελευταίο καιρό θα ακούσουμε πολλές φορές την φράσι ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Ουστ όλοι σας. Νέα Πρόσωπα. Νέες ιδέες χρειάζεται ο Δήμος μας.

Ανώνυμος είπε...

τελικα εκει στην δευα πελλας την μια μαλ..κια μετά την άλλη κάνουνε και βγάζουνε τα μάτια τους μόνοι.Διαπιστωνουν τις παρανομιες τις λενε αλλα δεν αντιδρουν περισσοτερο γιατί είναι συνένοχοι προφανως.Μηπως ο Ασλανιδης εβαλε σκοπο να τιναξει τον Σταμκο στον αέρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΒΑΛΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ: ΔΙΠΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟΣ! ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ: ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ/ΝΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

σταμκο κανε μια ερωτηση τον σκαπερδα και τον συκοβαρη για τα επαγκελματικης δαπανησ τι πηρανε αυτοι και τι δωσανε στους αλλους,αυτοι τα πηραν ολα και οι αλλοι δειγματα,περισσοτερες πληρωφοριεσ αργωτερα,θα ερθω να σε βρω,