Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Παρουσίασαν «Το χορό των χρωμάτων» τα παιδιά του ΚΔΑΠ μΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας

Μοναδική ήταν και φέτος η καλοκαιρινή εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρίες της ΔΗΚΕΠΑΠ στο Ανοιχτό Θέατρο. Η σκηνή τη Δευτέρα το βράδυ, γέμισε χρώματα από τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η παράσταση με τίτλο «Ο χορός των χρωμάτων» απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα των θεατών που απόλαυσαν όλα τα χρώματα να χορεύουν με την συνοδεία επιλεγμένης ελληνικής μουσικής. Οι ζωγράφοι, το τραγούδι των χρωμάτων και το κάθε χρώμα ξεχωριστά πήραν σάρκα και οστά αποδεικνύοντας στους παρευρισκόμενους ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο στη χαρά, την αισιοδοξία, την ομαδικότητα.....
Η λειτουργία άλλωστε του ΚΔΑΠΜΕΑ μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη όλου του κοινωνικού συνόλου της πόλης και αυτό αποδεικνύεται από την συμμετοχή εθελοντών σε όλες τις δραστηριότητες, αλλά και από τους χορηγούς που μόνιμα πια συνδράμουν στην λειτουργία του.
Στον ίδιο χώρο λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και μετά το πέρας της λειτούργησε έκθεση με έργα των παιδιών από πηλό, χαρτί, ύφασμα και χαλκό.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΩΣ ¨ΣΥΜΠΟΝΟΥΝ¨ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΜΕΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ...!!!ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ 10:30 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΜΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ ΠΑΡΑΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ..........

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητηρια στα παιδια για την ομορφη εκδηλωση!!! Οσο για τους και καλα ανωνυμους... Γιατι ΠΑΝΤΑ τα ισοπεδώνετε ολα και καταληγετε να πολιτικοποιειτε το καθετι;;; Γινεται μια φορα να δειτε το δασος κι οχι το δεντρο;;; Εχετε ξεπερασει καθε οριο εξευτελισμου...ΕΛΕΟΣ!!!