Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Μια συνάντηση που μπορεί να προμηνύει εξελίξεις

Το παρκάρισμα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου μπροστά από την βόρεια είσοδο του δημαρχείου Πέλλας και μάλιστα σε χώρο όπου απαγορεύεται και σε ώρα όπου το προσωπικό έχει σχολάσει σίγουρα γεννά ερωτηματικά στα οποία ο δήμαρχος θα πρέπει να απαντήσει γιατί την ώρα εκείνη συναντήθηκε στο γραφείο του με γνωστό εκδότη που τον στήριξε με μανία στις εκλογές. Βέβαια θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι υπήρχε μια ακόμη προγραμματισμένη συνέντευξη…., η απλά μια επίσκεψη ρουτίνας μεταξύ φίλων.. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Αυτό θα μας το πει ο κύριος δήμαρχος από τον οποίο περιμένουμε ακόμη να μας κατονομάσει τους υπευθύνους (πολιτικά πρόσωπα και λογιστές) η διαχείριση των οποίων στην Δημοτική Επιχείρηση Κρύας Βρύσης, οδήγησε στην επιβολή προστίμου 680 χιλιάδων ευρώ που φορτώθηκε στις πλάτες των πολιτών του δήμου Πέλλας.
Βέβαια καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για ακόμη μεγαλύτερες αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν το σύστημα διοίκησης του δήμου Πέλλας εν μέσω καλοκαιριού κάνοντας ορισμένους να παγώσουν στην κυριολεξία. Ελπίζουμε τότε τουλάχιστον κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.....Βέβαια θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι υπήρχε μια ακόμη προγραμματισμένη συνέντευξη…., η απλά μια επίσκεψη ρουτίνας μεταξύ φίλων.. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; ...........
Οχι φυσικα και μια απλη συναντηση κατι σκοτεινο και φοβερο κατι τρομερο θα υπαρχει αλλα φυσικα το δαιμονιο μυαλο σου θα το ανακαλυψει και αν δεν τα καταφερεις εσυ ισως χρησιμοποιησεις και το μυαλο του Καστεριδη...και τοτε σιγουρα θα βρειτε το μεγαλο μυστικο που εκρυβε αυτη η τοσοοοοοο μυστικη συναντηση.Αναρωτιεμαι ομως τα φαντασματα τα βλεπετε νύχτα η μέρα?Γιατι αν τα βλέπετε μέρα δύσκολα τα πράγματα..Α δεν σου είπα την άλλη βδομάδα να έχεις τον νου σου,άνθρπωποι των μυστικών υπηρεσιων του κράτους θα επισκεφθούν τον Στάμκο.Τον νου σου να έχεις!!!Αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το δημοσιευσεις(οπως συνηθίζεις)εγώ θα το στείλω.Καλό βράδυ σας έυχομαι και προσοχη στα φαντασματα...

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια έγραφρες μεταμεσονύχτια ανώνυμη όταν το blog έγραφε για το πρόστιμο στων 680 χιλ που δεν το γνώριζαν ακόμη ούτε οι αντιδήμαρχοι σου.
Αλήθεια ήσουν κι εσύ στη χθεσινή συνάντηση?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΥΖΕΙ ΘΟΔΩΡΕ,ΤΣΟΥΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

μήπως θέλεις να βγάλει δελτίο τύπου και να μας πει τί ώρα πήγε τουαλέτα?το λέω γιατί και μια επίσκεψη στην τουαλέτα σίγουρα προμηνύει εξελίξεις, πολλές φορές μάλιστα αβέβαιες

Ανώνυμος είπε...

Ο Εκδότης προφανώς ήρθε να δώσει κάποιες οδηγίες για κάποιους ή κάποια πράγματα οι οποίες και προφανώς θα εκτελεστούν.Το προστιματάκι των 680 ψωροχιλιάδων ευρώ δεν είναι λόγος να τολμήσει ο Γρηγόρης να ακουμπήσει καν τον εκδότη. Αυτή η σχέση έτσι ξεκίνησε και δεν μπορεί τώρα να αλλάξει.
Οσο για τον κ. διευθυντή σε όλες τις μεγάλες αποτυχίες και αστοχίες του δήμου - από το κολυμβητήριο που χάθηκε επί Βαμβίνη ακόμη- είναι μέσα. Συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται να συνομωτήσει. Την αποτυχία την έχει ούτως ή άλλως στο αίμα του.

Ανώνυμος είπε...

Πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI TI GINETE ALLI KLEPSAN ALLI FAGAN,KAI TORA THA PLIROSI ODIMOTIS KIRIE DIMARXE? ANTI NA TOYS XILOSIS APO SIMBOYLOYS TOYS KALIPTIS,KAI THA BALIS TOYS DIMOTES NA PLIROSOYN KAI TO PROSTIMO?EYGE!!!!!!!!!!!!! NA TOYS KINIGISIS KAI OPIOS EKANE OIKONOMIKES LAMOGIES EXEI KAI PERIOYSIA NA PLIROSI AYTOS. TI GINETAI STO GARAZ EXASAN TO PEXNIDI OI EGATHETI SOY (XADERFIA,OIPALILOI POY EXOYN AGNIA ANTIKIMENOY,KAI IPODIKOI GIA KATAXRISI+KIPOYRINA DIEFTHINTRIA)I POLI GIRISE 30 XRONIA PISO. TO THERMOKIPIO TOY SXOLIOY TELIKA SE PIO XORIO BRISKETE? EXASES TO PEXNIDI, SE POLI LIGO . YS:POLI BROMIKI I POLI.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΕΛΙΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ANTI NA ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΩΣΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΕΙΕΣ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ .ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΡΑΝΤΙΖΑΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΑΝΤΙΣΑΝ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.ΗΜΑΣΤΕ ΚΩΜΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ.

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΠΕΛΛΑΣ είπε...

Στην πολιτική, διαδέχεται κανείς ηλίθιους και αντικαθίσταται από ανίκανους.

Ζώρζ Κλεμανσώ,1841-1929,Γάλλος Πρωθυπουργός

Ανώνυμος είπε...

φίλε τον 11:27
Για να σε ενημερώσω γιατί δεν τα ξέρεις καλά.Για το θερμοκήπιο δόθηκε εντολή να πεταχτεί στα σκουπίδια γιατί ήταν κατεστραμμένο.. και ο κύριος που το έχει στο χωριό όπως λες ζήτησε την άδεια από τον πρώην αντιδήμαρχο και τον διευθυντή του ΤΕΛ....οι οποίοι του το παραχώρησαν και αυτός το έφτιαξε και τώρα το έχει στο σπίτι του...μετά κάποιες μέρες ο κ. Βελιγράδης . έκανε αναφορά στο κηρίο αυτό ..την οποία σταμάτησαν λέγοντάς την αλήθεια ο πρώην αντιδήμαρχος και ο διευθυντής του ΤΕΛ.Και έμαθα ότι χάθηκαν δυο τόρνοι ,μια φρέζα , ένα τρυπάνι και τρεις μπετονιέρες μεγάλης χρηματικής αξίας...Μάθε λοιπόν που είναι αυτά που έχουν κλαπεί και άσε το θερμοκήπιο που δόθηκε μετά από ΑΔΕΊΑ. Όσο κι αν προσπαθείς δεν μπορείς να προσβάλλεις το όνομα αυτού του κυρίου...

Ανώνυμος είπε...

απο ποτε οι ιποδικοι κανουν κουμαντο στο γκαραζ?πολυ πανοτου το πηρε ο(ΚΥΡΙΟΣ)μπραβο ΔΗΜΑΡΧΕ για τισ επιλογεσ σου.