Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινά τη λειτουργία του το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά

Όπως είχε προαναγγελθεί από τον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας και νυν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινά τη λειτουργία του το Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά. Οι 300 νέοι φαντάροι της πρώτης σειράς θα φιλοξενηθούν και θα πραγματοποιήσουν τη βασική τους εκπαίδευση, στο χώρου του Στρατοπέδου όπου στεγάζεται η 162 Μοίρα Πυροβολικού στη δυτική πλευρά της πόλης. Η λειτουργία του Κέντρου νεοσυλλέκτων προήλθε μέσα από την αναδιάταξη των στρατιωτικών μονάδων και αναμένεται σε ετήσια βάση να εκπαιδεύονται περισσότεροι από 2200 φαντάροι κατανεμημένοι σε 8 σειρές κατάταξης. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν θετικά τη λειτουργία του Κέντρου συνεκτιμώντας ασφαλώς και τις οικονομικές ωφέλειες που θα αποκομίσει η τοπική κοινωνία.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι. Σίγουρα!!!
Ποτε ρε ως νεοσύλεκτοι πηραμε εξοδο και βγήκαμε στην πόλη και είπιαμε καφέ;
Εγώ από την μέρα που μπήκα στο κέντρο βγήκα μετά από ένα μιση μήνα με φύλο πορείας για μετάθεση.
και οι γονείς που ήρθαν να με δουν, ήπιαν μια λεμοναδα στο καψιμι και φύγανε πίσω.
Αυτά θα είναι τα οφέλη από τους φαντάρους.
οσο δε αφορά τους αξιωματικούς ήταν κοντά στους χίλιους πριν φύγουν οι μονάδες και τώρα είναι 5 μονάχα!!! Τι χαρά λοιπόν για τα Γιαννιτσά!!!
Ας μην μας κοροιδεύουν λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Nα ναι καλά η Θοδωρίτσα μας.Μας πήρε την ταξιαρχία και μας έφερε ένα κέντρο.Αν πάρει κανείς χαμπάρι πότε μπαίνουν και πότε φεύγουν οι φαντάροι θα ναι θαύμα.Τόσο καλά. Ας φύγει στην συνέχεια με το καλό και η ΔΟΥ από τα Γιαννιτσά και το τελωνείο από την Σκύδρα για να έχει ολοκληρώσει το έργο της.
Επί των ημερών της θα γυρίσουμε στο '30.
Ελπίζω να μην επαναφέρει και τον βάλτο