Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα Γιαννιτσά - Σάββατο 3 Σεπτέμβρη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Σε μία περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το δικό του μήνυμα. Με τη μουσική, την αστείρευτη ενέργεια και την καλή του διάθεση προσφέρει πάντα στο κοινό χαρά και αισιοδοξία.
Μη χάσετε την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ.
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ
Δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι 10 ετών με συνοδεία ενηλίκου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΩΣ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ; ΕΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ! ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ1

Ανώνυμος είπε...

Γιατι 20$ τοσο ακριβα??