Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Σε μια ώρα τα εγκαίνια της Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας

Σε λίγη ώρα στις 8:00 το βράδυ ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος θα εγκαινιάσει την 24η Γεωργική και Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας στην Κρύα Βρύση. Θ ακολουθήσει περιήγηση στο στα περίπτερα των εκθετών που βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο στεγασμένο χώρο ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της πανήγυρης που ξεκινά παράλληλα τη λειτουργία της στο χώρο της λαϊκής αγοράς. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη και στη διάρκεια τους επόμενου τετραήμερου θα πραγματοποιηθούν παράπλευρες εκδηλώσεις σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου
7:30 μ.μ. Χορευτικά από τους πολιτιστικούς συλλόγους Ακρολίμνης, «Μακεδόνες» Κρύας Βρύσης και «Πύρρος» Κρύας Βρύσης.....
Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
19:30 μ.μ. Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη Γεωργική Αντίληψη στην εποχή της Αειφορίας» με ομιλητή τον καθηγητή γεωπονικής σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γεώργιο Ζαλλίδη
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η Dr Αναστασία Παπαδοπούλου ως η κορυφαία νέα ερευνήτρια 2011.
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου
19:30 μ.μ. Ποντιακή βραδιά με τους Συλλόγους:»Αλέξανδρος Υψηλάντης» Κρύας Βρύσης. «Τραντέλλενοι» Λεπτοκαρυάς, «Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών»
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
19:30 Χορευτικά με τους παρακάτω συλλόγους: «Οι γηγενείς» Σταυροδρομίου, «Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών» Εσωβάλτων, και Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Λουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: