Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια γιορτή του ΑΡΗ Αμπελιών

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι αλλά και αναγνώριση της προσφοράς ατόμων που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία των Αμπελιών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην ετήσια γιορτή της ποδοσφαιρικής ομάδα του χωριού που φέρει το όνομα ΑΡΗΣ Αμπελιών. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσε ως έδρα η τοπική ομάδα, αφού ως γνωστό πλέον θα αγωνίζεται στο νέο σύγχρονο και πιο λειτουργικό γήπεδο στη νότια πλευρά του χωριού. Στη διάρκεια εκδήλωσης τιμήθηκαν η γιατρός Τσιώτσου Μαρία που υπηρέτησε πολλά χρόνια στο Αγροτικό ιατρείο Αμπελιών, ο διευθυντής του σχολείου Πασχώνης Χρήστος.....
που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε καθώς και ο νέος διευθυντής του δημοτικού σχολείου ο οποίος ωστόσο απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ Αμπελιών στη φετινή περίοδο έχει υψηλούς στόχους και βασίζεται κυρίως στο ταλέντο αλλά και την εμπειρία παικτών από το χωριό. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ Κ.ΤΣΩΤΣΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ(ΚΑΛΟΦΑΓΟΤΗ),ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΙΑΤΡΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΝΑ ΓΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.(ΒΛΕΠΕ ΓΑΒΟΥΣΤΗΜΑ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ).