Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Δεν προλαβαίνουν τα πανηγύρια…

Δεν υπάρχει ημέρα η καλύτερα νύχτα, που να μην κάνουν την εμφάνισή τους σε κάποια εκδήλωση, πολιτιστική η σε κάποιο τοπικό πανηγύρι, οι πολιτικές αρχές του τόπου μας κάθε βαθμίδας. Βουλευτές, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης φιγουράρουν στα πρώτα τραπέζια που ετοιμάζουν γι αυτούς οι διοργανωτές οι οποίοι προσφέρουν στους εκλεκτούς καλεσμένους τα σουβλάκια (συνήθως) και τα ποτά η τα αναψυκτικά. Πάντως με όλο αυτό το σκηνικό μάθαμε πόσοι και ποιοι από τους παραπάνω πολιτικούς μας, ξέρουν τους παραδοσιακούς χορούς και δεν διστάζουν να μας το επιβεβαιώσουν. Όσο για το αν ευχαριστιούνται, αυτή την παραδοσιακή περιήγηση που ξεκινά μόλις πέσει ο ήλιος και τελειώνει λίγο τις πρώτες πρωινές ώρες, καλύτερα να ρωτήσετε του ίδιους που τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Είναι βλέπετε μέρος της πολιτικής και αυτό!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε δεν τρωγεστε με τιποτα .πηγαινουν θελουν να προβαλλονται δεν πηγαινουν μας αγνοουν και μας θυμουνται λιγο πριν τις εκλογες .αποφασηστε τι θελετε

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΕΡΙΦ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ!