Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας - Αποφασίζει για την τιμολογιακή πολιτική της Επιχείρησης

Συνεδριάζει την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη στις 7:00 το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Πέλλας για να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τα θέματα που αναγράφονται στον πίνακα ημερήσιας διάταξης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου .
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι σημαντικά αφού αφορούν έργα υποδομής, την τιμολογιακή πολιτική της Επιχείρησης, την ποιότητα νερού στο δήμο Πέλλας κ.α. Αναλυτικά τα θέματα έχουν τα εξής:
1. Ορισμός Επιτροπής αξιολόγησης αιτήσεων υποψηφίων του Διαγωνισμού πρόσληψης προσωπικού (ΣΟΧ 1/2011 ΑΣΕΠ).
2. Ορισμός μέλους ΔΣ ΔΕΥΑΠ για την παραλαβή έργων......
3. Ανάθεση μελέτης του έργου «Υδραυλική μελέτη δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Παλαιού Μυλοτόπου».
4. Έγκριση 2ου λογαριασμού πιστοποίησης του έργου «Επέκταση δικτύου Ύδρευσης Καρυώτισσας».
5. Έγκριση 1ου λογαριασμού έργου «Συντήρηση αντλιοστασίων Ύδρευσης ΔΔ Μ. Αλεξάνδρου».
6. Έγκριση 5ου λογαριασμού έργου «Ταμιευτήρας νερού 1500μ3 στον οικισμό Πενταπλατάνου».
7. Δαπάνη αποκατάστασης τεχνικών προβλημάτων σύνδεσης του Ταμιευτήρα Πενταπλατάνου με τα δίκτυα μεταφοράς νερού.
8. Παραλαβή έργου ¨Ταμιευτήρας νερού 1500μ3 στον οικισμό Πενταπλατάνου¨ και επιστροφή εγγυητικής επιστολής του έργου.
9. Επιστροφή μέρους ποσού στην ΔΕΥΑΠ από την εταιρεία ΤΕΧΝΗΜΑ ΑΤΕ που είχε δεσμευθεί (διακανονισμός οφειλής).
10. Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων ΔΔ Σταυροδρομίου»
11. Καθορισμός τιμολογίου για τις αποφράξεις ιδιωτικών παροχών αποχέτευσης στο Δ.Δ. Κρύας Βρύσης.
12 Καθορισμός και υπογραφή συμβάσεων ΑΜΕΑ.
13Τιμολογιακή Πολιτική ΔΕΥΑΠ.
14. Καθορισμός Βάρδιας ΔΕΥΑΠ.
15. Αιτήσεις δημοτών.
16Πρόστιμα καταναλωτών.
17. Ενημέρωση ΔΣ σχετικά με την ποιότητα νερού του Δήμου Πέλλας.
18. Ρύθμιση οφειλών πρώην ΔΕΥΑ Κρ. Βρύσης με την ΑΤΕ ΒΑΝΚ.
19. Έγκριση δαπανών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου – Αυγούστου 2011.
20. Διακοπή τηλεφωνικών συνδέσεων πρώην ΔΕΥΑ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντί να μιλήσουν για την τιμολογιακή πολιτική δεν κοιτάνε να συμμαζέψουν λίγο τους μισθούς τους... είναι δυνατόν απόφοιτος γυμνασίου(ούτε το πανεπιστήμιο δεν κατάφερε να βγάλει, το παίζει και προϊστάμενος) να παίρνει 3000 τον μήνα

Ανώνυμος είπε...

κάποιος δήμαρχος κάποτε έδιωξε 3 άτομα για να σωθεί η ΔΕΥΑ Γιαννιτσών και την έσωσε... μήπως είναι η ώρα να το κάνεις και εσύ δήμαρχε; Ο νέος Πρόεδρος τι να προλάβει να κάνει την μια ώρα που έρχεται στην υπηρεσία ούτε τα λεφτά που παίρνει δεν προλαβαίνει να μετρήσει...

Ανώνυμος είπε...

Αφού θα αποφασίσετε την για διακοπή τηλεφωνικών συνδέσεων σε πρώην ΔΕΥΑ δεν κοιτάτε και τους λογαριασμούς στην ΔΕΥΑ Γιαννιτσών....κάτι μου λέει ότι θα βρείτε πολλές κλήσεις προς το Βόρειο Αιγαίο...

Ανώνυμος είπε...

Σπάσε πλάκα όταν λεν τιμολογιακή πολιτική να εννοούν τίποτα έξτρα αμοιβές επιδόματα κλπ για τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. Ξέρουμε ότι όλη μέρα με τα συνεργεία μες τις λάκκες σκάβουνε με τον κασμά και όχι ότι δεν τα αξίζουν δηλαδή καμιά αυξησούλα αλλά ας το πούνε.Δε νομίζω να υπάρχει και κανείς που θα διαφωνήσει.Ολα κι όλα.

Ανώνυμος είπε...

O να'χαμε να λέγαμε πτυχιούχος προιστάμενος που τελικά δεν είναι και τόσο πτυχιούχος σε πείραξε και τα τρία ψωροχιλιάρικα που παίρνει και όλη μέρα σκοτώνεται στο internet ..εεε συγνώμη στη δουλειά ήθελα να πω και δεν σε πείραξε ο κύριος διευθυντής που παίρνει 5.000 τον μήνα; Tόση δουλειά βγάζει βέβαια και από την πολύ επιτυχία είναι απλήρωτα μέχρι και τα βενζινάδικα. Για προμηθευτές ούτε λόγος. Με τέτοιους "χαμηλούς μισθούς" δεν περισεύει φράγκο ούτε για τα λειτουργικά έξοδα όχι για έργα.
Θα μας πουν μετά αύξηση στο νερό να πληρώνουμε όλοι οι δημότες για να πηγαίνουν τα εκατομμύρια στις τσέπες αυτών των άξιων ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Οι κύριοι στην ΔΕΥΑ έχουν την απαίτηση να πληρώνει ο λαός το νερό για σαμπάνια για να πληρώνονται αυτοί με τον μισθό του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι δήμαρχοι Καβαλας κατερινης και αλλοι ειχαν το θαρρος να καταγγειλουν τους υπερβολικα υψηλους προκλητικους και αδικους μισθους που παιρνουν στις δημ.επιχειρησεις και στις υδρευσεις.Υποσχεθηκαν να κοψουν αυτες τις παρασιτικες καταστασεις.Στα Γιαννιτσα πιστευετε ειναι καλυτερα τα πραγματα; Γιατι βλεπω οτι το παιρνετε στα αστεια και στο χιουμορ. Εδω γιατι οχι; O Παπανικολαου (Καρυωτης) δεν τολμησε να τους αγγιξει.Ο Σταμκος ειναι ντοπιος και ο προεδρος ποντιος.Ουτε αυτοι τολμανε;Γιατι τοσο τους φοβουνται;Τελικα μηπως πρεπει να φερουμε δημαρχο απο την Καβαλα για να σταματησει αυτη η κατασταση που αδικει εξοργιζει και προκαλει τον κοσμο;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΠ ΟΕΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ...