Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Επαφές Αντιπεριφερειάρχη στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων της Π.Ε. Πέλλας

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  Θεόδωρος Θεοδωρίδης κατά την οποία είχε διαδοχικές συναντήσεις και επαφές με κυβερνητικά όργανα. Ειδικότερα, συμμετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ, επισκέφθηκε και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Μανιάτη.
Η παρουσία του κ. Θεοδωρίδη στην Αθήνα εντάσσεται σε μια σειρά από συχνές επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και κυβερνητικούς φορείς με σκοπό την προώθηση θεμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας….
Στην ατζέντα θεμάτων που συζητήθηκαν περίοπτη θέση είχαν τα τεχνικά έργα, υπο κατασκευή και άλλα που πρόκειται να δρομολογηθούν το προσεχές διάστημα, όπως αντιπλημμυρικά, συγκοινωνιακά και θέματα περιβάλλοντος. Επίσης, εποικοδομητική συζήτηση έγινε για τα γεωθερμικά πεδία της επικράτειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τους τρόπους άμεσης προώθησης των συγκεκριμένων έργων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: «Οι συναντήσεις με κεντρικούς φορείς στην Αθήνα αφορούν την συχνή επικοινωνία που πρέπει να έχουμε σαν Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για την καλύτερη συνεργασία και προώθηση ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η διεκπεραίωση έργων και δράσεων, ανταποδοτικών, προς την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας αποτελεί προϋπόθεση για την ισόρροπη ανάπτυξη που θέλουμε όλοι για την Πέλλα. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές και με άλλες υπηρεσίες προκειμένου να έχουμε πλήρη έλεγχο του προγραμματισμού και εφαρμογής δράσεων και έργων που συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: