Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Μετά θα λένε δεν ξέραμε…δεν μας ενημέρωσαν για να αποφύγουν τις ευθύνες

Καλές οι βραβεύσεις και οι λεζάντες σε αθλητικές εκδηλώσεις αλλά κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει τον αντιδήμαρχο Πέλλας και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού στα Γιαννιτσά κ. Παντελίδη ότι υπάρχουν και κάποιοι αθλητικοί χώροι στους οποίους έχει υποχρέωση να δίνει το παρόν για να ελέγχει κάποια πράγματα. Εκτός και αν το έργο του τελειώνει με την κατάρτιση του προγράμματος λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Γιαννιτσών όπου κυριολεκτικά «θάβει» τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης χαρίζοντας τις ώρες «φιλέτο» στο σύλλογο της συνεργάτιδάς του στο γραφείο αθλητισμού του δήμου Πέλλας. Αν λοιπόν επισκεπτόταν το δημοτικό στάδιο θα έβλεπε ότι ο περιφραγμένος χώρος της τεχνητής ανάβασης σε βράχο είναι ανοιχτός και από την ειδική κατασκευή κρέμεται ένα σχοινί που καταλήγει σε θηλιά και μπορεί οποιοσδήποτε ακόμη και ένα παιδί να το χρησιμοποιήσει....
Και μόνο η ιδέα ότι ένα παιδάκι στη θέα αυτής της θηλιάς θα επιχειρούσε να μιμηθεί κάτι που είδε στην τηλεόραση με απρόβλεπτη εξέλιξη προκαλεί τρόμο, προφανώς όχι για την αρμόδιο αντιδήμαρχο που σίγουρα το αγνοεί. Και μη βιαστείτε να ρίξετε την ευθύνη στους εργαζόμενους γιατί αυτοί είναι μόνο τρείς και καλύπτουν την λειτουργία τόσο του Κλειστού Γυμναστηρίου όσο και του Σταδίου από τις 7:30 το πρωί έως 11:00 το βράδυ. 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O αντιδήμαρχος ρε άσχετε δεν είναι γι'αυτές τις δουλειές.Το πρόγραμμα του σταδίου το βγάζει η Δώρα η οποία ρωτάει τον Μίλωνα πόσες ώρες θέλετε και πότε;Ο,τι περισσεύει το δίνει στους άλλους.
Ο αντιδήμαρχος είναι για να δίνει βραβεία και να απολύει αντιφρονούντες καθαρίστριες και να διορίζει ημέτερες.
Αυτά είναι τα καθήκοντά του και γι'αυτό εκλέχτηκε. Α και κάθε πρώτη του μηνός περνάει από το ταμείο να πάρει τα 2.500 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΤΕ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΑΝΤΙΡΑΓΙΑΣ είπε...

τι εννοεις το μεγαλυτερο ?σου διαμαρτυριθηκε ο κυριος 'αχονευτος'και δεν εχασεσ την ευκαιρια....

Ανώνυμος είπε...

Παντως κάθε εβδομαδα πρεπει με καποιον να καταπιανεστε,αλλιως δεν ησυχαζετε... Δεν ντρεπεστε καθολου επιτελους?Ο κοσμος χανεται κι εσεις χτενιζεστε...Εδω δεν ξερουμε αν αυριο θα υπαρχουμε κι εσεις σκεφτεστε πως θα χαντακωσετε ο ενας τον αλλο.Λιγη τσιπα βρε παιδια. Φτανει τοσο! Μα δεν εχετε αλλη δουλεια ν' ασχοληθειτε? Αλλα μαλλον οχι...παει καιρος που ειχατε δουλεια και σβηνατε φωτιες...τωρα ειστε ικανοι μονο να τις αναβετε.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ καθημερινά αυτό το blog και βλέπω ότι μιλάτε συχνά για τη συγκεκριμένη κυρία.Απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει να είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εσάς.Γιατί ως γνωστό όλοι ασχολούνται με τους σημαντικούς και κανείς με τους ασήμαντους!Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους αναδεικνύουν την αξία της προαναφερθείσας.Κι επειδή γνωρίζω και κάτι από marketing,ειτε λασπολογία, είτε ανύψωση ενός προσώπου,ειναι πάντα μία πολυ καλή διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΟΝΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΡΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Την εξυψώνουμε γιατί την εκτιμάμε.Και δεν την εκτιμάμε μόνο εμείς αλλά και οι συμπατριώτες της που πήγε και έβαλε υποψηφιότητα στο χωριό της και έφαγε την πατάτα της.
Οσο για τα Γιαννιτσά σε έναν τομέα μπορεί να κάνει ζημιά λόγω θέσης επαγγελματικής και κάνει την μεγαλύτερη που μπορεί.
Εσύ πάλι φίλα της και τα πόδια.Ή μάλλον φίλα τα πόδια σου η ίδια γιατί είσαι εσύ..ξέρεις ποια.