Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως χρειάζεται λίγο πράσινο;

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια πόλη με ένα όμορφο δημοτικό μέγαρο στο οποίο κάποιο είχαν την όμορφη ιδέα να τοποθετήσουν γύρω από αυτό γλάστρες με μικρά δέντρα ελιάς για να δώσουν ένα τόνο ξεχωριστό στην εικόνα του κτιρίου, συμβολίζοντας παράλληλα την ανάγκη για περισσότερο πράσινο στην καθημερινότητα μας. Ο καιρός πέρασε και τα δέντρα μαράθηκαν είτε γιατί η επιμέλεια δεν ήταν σωστή είτε γιατί δεν τα σήκωνε το κλίμα. Παραμονές μιας μεγάλης γιορτής για την πόλη οι υπεύθυνοι απομάκρυναν τις γλάστρες αφήνοντας τις μεταλλικές βάσεις κενές. Αν και κάποιοι «αφελείς» πίστεψαν ότι οι γλάστρες θα αντικατασταθούν με κάποια φυτά ίσως πιο ανθεκτικά η πιο πράσινα, τελικά έμειναν με την όρεξη, αφού οι μεταλλικές βάσεις παραμένουν κενές και σκουριασμένες στη θέση τους να μας θυμίζουν την ανάγκη να πιέσουμε τους υπευθύνους για περισσότερη πράσινη δράση… και συνέπεια.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΡΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ
ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .

Ανώνυμος είπε...

βρε δε τους λετε να σβηνουν τα φωτα το βραδυ λεω εγω που φωταγωγουν ολο το κτηριο χωρις να ειναι κανενας μεσα?

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει οικονομικη κριση αλλα για 5 η 6 γλαστεσ δεν εχει η δημαρχεια λεφτα?ασ τα βαλει ο δημαρχοσ και το επιτελειο του .Αυτοι εχουν χρηματα ,παιρνουν αρκετα και δεν τουσ αγγιζει η οικονομικη κριση.η να βγαλουμε κανενα δισκο υπερ τησ δημαρχειασ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΕΩΠΟΝΟ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

αφου εισαι τοσο ευαισθητος μπορεις ως δημοτης να προσφερεις με δικα σου χρηματα και τοποθετηση φυτα.ασχολεισου με δικα σου θεματα και ασε τις φιλοσοφιες.το αν ειναι ευαισθητος ο δημαρχος το εχει αποδειξει εδω καποιος δημαρχος ρημαξε ολοκληρο παρκο και δεν εχουν τα παιδια μας να παιξουν

Ανώνυμος είπε...

γιανα δουλευουν τα κλιματιστικα στη δημαρχεια στ τουρμπο εχουν λεφτα (βλεπετε οι καημενοι υδρωνουν τοσο πολυ )για λουλουδια δεν εχουν?να τον χερομαστε τον δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 12.08.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΟΠΟΝΟΣ κ. ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ.......ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ) ,Ή Ο κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΠΕΛΛΑ) , Ή Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. (ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ) , Ή κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΠ (ΠΑΛΑΙΔΥΤΟ) , Ή Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΚΑΡΑΖ (ΑΡΑΒΗΣΣΟΣ) , Ή Ο κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
---.ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ.---

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.