Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Προτιμούν να ακούν…. παρά να μιλάνε

Είναι τρία από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της διοίκησης του δήμου Πέλλας. Τρία πρόσωπα που ο δήμαρχος τα εμπιστεύτηκε να διοικήσουν το καθένα από έναν διαφορετικό τομέα σε επίπεδο δήμου αλλά και ειδικότερα μιας δημοτικής ενότητας. Ωστόσο σπάνια έως ποτέ δεν τα συναντήσαμε να πλαισιώνουν το δήμαρχο κυκλοφορώντας δίπλα του η πίσω από αυτόν στις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια, σε αντίθεση με κάποιους που μονίμως επιδιώκουν να κερδίσουν κάτι από την δόξα του δημάρχου ως παρατρεχάμενοι. Οι πληροφορίες μου πάντως λένε ότι και η συνεργασία των παραπάνω μελών της διοίκησης του δήμου με τον επικεφαλής δεν είναι αυτή που θα τη χαρακτηρίζαμε αρμονική και εποικοδομητική. Σε κάθε περίπτωση οι ισορροπίες στην πλειοψηφία είναι οριακές τη στιγμή που ο ίδιος ο δήμαρχος εμφανίζεται να προσπαθεί να τις διασφαλίσει αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες αλλά και ευθύνες που παράλληλα υποβαθμίζουν το ρόλο των συνεργατών του, που υπομονετικά παρακολουθούν τις εξελίξεις…

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο συστάσεως Δήμου κανείς δεν ανέβασε γυναίκα σκουπιδιαρισα στο απορριματοφορο και ας ήταν αυτό το πόστο της .Κάποιοι πηραν 30 μέρες αναρρωτική το 2008 και από τότε δεν ξαναδουλέψανε κλπ κλπ.Η Ρουσοπούλου αυτούς τους τσάκωσε και έστειλε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Αδειασε τα γραφεια από κηφήνες και τους έστειλε στα πόστα για τα οποία προσληφθήκανε.
Αντί να της φιλήσει τα πόδια ο δήμαρχος και όλο το δημοτικό συμβούλιο και οι του Παπανικολάου που δεν είχαν τολμήσει, παρενέβη ο δήμαρχος και την ακύρωσε. Εστειλε ξανά τις σκουπιδιάρισες να παίζουν πασιέντσα στα γραφεία και επανέφερε γενικά το γκαράζ στην πρότερη διαλυμένη κατάσταση. Περιμένεις τώρα να μιλήσει η Ρουσοπούλου;Η γυναίκα μιλάει με έργα τι να τις κάνει τις θεωρίες.Ούτε έχει ανάγκη να κάνει τον καραγκιόζη παρατρεχάμενο.Τους έκανε μάγκες και δε θέλαν .Ας πρόσεχαν

Ανώνυμος είπε...

O Σωκράτης είναι ίσως το πιο πολιτικό ον του συνδυασμού (μετά τον Πασαλή).Οτι και να είπε δεν εισακούστηκε. Δεν γίνεται όμως να κάνει και τον μαλ..κα.Μην περιμένεις τέτοια χάρη.
Ο Κωβαίος γελάει πάντα καλύτερα γιατί γελάει τελευταίος.Οχι από πονηριά αλλά γιατί τότε καταλαβαίνει το αστείο.No more comments.

ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ είπε...

ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

"O Σωκράτης είναι ίσως το πιο πολιτικό ον του συνδυασμού (μετά τον Πασαλή)''
ον ειναι σιγουρα, για το πολιτικο δεν παιρνω ορκο
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ Μ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

φοβερο ρεπορταζ εχετε κανει.Η Ρουσοπουλου σας το εδωσε/Ετυχωσ που μεσα στα Γιαννιτσα δεν γυρναει με αυτοσ ο δημαρχοσ γιατι θα επεφτε πολυ γιαουρτι.σταμκο ασ τουσ να λενε εσυ μην καταλαβεισ κανεναν καθαρισε τουσ οσουσ δεν δουλευουν.το γκαραζ εδω και δυομιση μηνεσ δουλευει σχεδον τελειαοι υπαλλοιλοι ειναι και ο απλοσ ο κοσμοσ μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

"O Σωκράτης είναι ίσως το πιο πολιτικό ον του συνδυασμού"ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΘΗΤΕΥΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΣΤΑ 35 ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΟΝ ΑΝΒΑΘΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΈΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ......ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλικάρι των 5.30 ή σε πληρώνει το πολιτικό ον ή είσαι μονίμος μεθυσμένος. 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος με θητείες Αντιδημάρχου και Προέδρου ΔΕΤΑΚ δεν ακούσαμε από το στόμα του μια πρόταση ή ένα σχέδιο ένα όραμα για την Κρύα Βρύση. Το μόνο που τον ένοιαζε ήτανε να πέρνει μισθό και όταν σταματούσε ο μισθός τότε άνοιγε το στόμα του και κατηγορούσε τον εκάστοτε Δήμαρχο, γνωστός αποστάτης. Άλλωστε είναι γνωστό τι έχει κερδίσει μέχρι τώρα από την ενασχόληση του με τον Δήμο Κρύας Βρύσης και αν τα πω θα με κόψει η λογοκρισία. Ο κόσμος της Κρύας Βρύσης ξέρει πολύ καλά το πριν ασχοληθεί αλλά και το μετά.

Ανώνυμος είπε...

Ζήλεια, Ζήλεια, Ζήλεια

Ανώνυμος είπε...

Στέλνεις ζήλεια-ζήλεια-ζήλεια στις 8.27 της 13-9-2011 ενώ το ίδιο έστειλες στις 8.20 την ίδια μέρα στα σχόλια για το ενδοχόμενο υποψηφιότητας του διορισμένου Αντιπεριφερειάρχη ως Δημάρχου Πέλλας. Πρώτον σε συμβουλέυω άλλη φορά να αφήσεις να περάσει καμιά ώρα αν θέλεις να στείλεις ταυτόχρονα δύο ίδια σχόλια και αυτό το ζήλεια εις τριπλούν που το έχεις ξαναστείλει άλλαξτω με κάτι άλλο γιατί όλοι σε καταλάβαμε. Δεύτερον την ξεφτίλα δεν την ζηλεύει κανείς εκτός από εσάς που σωστά λέει ο φίλος στις 13-9-2011 την 5.30 μ.μ., σας φτύνουν δεν βρέχει. Τρίτον μιας και σε αρέσουν οι παροιμίες και τα ανέκδοτα μια άλλη παροιμία λέει: Λαγός τη φτέρη κούναγε κακό τις κεφαλής του. Ακόμη περιμένουμε από τον δίκαιο και καθαρό Δήμαρχο Πέλλας την απόφαση που σε τοποθέτησε στην περιφέρεια για να κάνεις βόλτες με τα χρήματα μας ενώ ο κόσμος δεν έχει να φάει. Άλλωστε είσαι απαραίτητος και ο μόνος που μπορεί να συνεργαστεί ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί του. Και κάτι τελευταίο δεν χρειάζεται να απαντάς σε ότι κατηγορούν ή σχολιάζουν άσχημα για τον Θεοδωρίδη και για τον θετό γιό του Καζαντζίδη, το πολιτικό ον.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο 5.30. Ο,τι είπα εγώ με αυτά που λέτε εσείς δεν έρχονται σε σύγκρουση. Ο Σωκράτης μπορεί να είναι όπως τον λέτε αλλά το γεγονός ότι εκλέγεται ανελιπώς δεν είναι απόδειξη ότι είναι πολιτικό ον;Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί στις εκλογές δεν κρίνονται;Σε αυτό ας είμαστε δίκαιοι.
Τώρα, αν δεν είναι καλός ας κοιταχτούμε εμείς στον καθρέπτη. Παίρνουμε ό,τι ψηφίζουμε.
Παρεπιπτόντως για μένα είναι καλός. Και δεν με πληρώνει και δεν μεθάω.Ρεαλιστής είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Ζήλεια, Ζήλεια, Ζήλεια, Ζήλεια