Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στάθης Ανδρεάδης: Η δημοτική αρχή υπονομεύει το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας

Σκληρή κριτική ασκεί στη διοίκηση του δήμου Πέλλας ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Στάθης Ανδρεάδης με αφορμή την αδυναμία κατάθεσης μιας ολοκληρωμένης πρότασης προβολής του δήμου σε διεθνές επίπεδο (Έκθεση για το Μ. Αλέξανδρο στο Λούβρο), αλλά και τις χωρίς αιτιολογία τοποθετήσεις (αλλαγές) καθαριστριών σε σχολεία του δήμου Πέλλας. Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος είχε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την προβολή της Πέλλας και έλαβε δεσμεύσεις από τη δημοτική Αρχή για αξιοποίησή τους, η οποία όπως φαίνεται δεν έγινε ποτέ.
Στην σκληρή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
Όταν το ενδιαφέρον όλης της υφηλίου είναι συγκεντρωμένο στην έκθεση για τον Μεγάλο Στρατηλάτη στο Λούβρο, η δημοτική αρχή του δήμου Πέλλας,......
την γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δηλώνει αδύναμη να εκπροσωπηθεί και να προβληθεί στον συγκεκριμένο χώρο.
Αντίθετα αναλώνεται και είναι υπερήφανη για τα κατορθώματά της να τοποθετεί στα δημοτικά σχολεία του δήμου τους υπαλλήλους που αυτή επιθυμεί.
Ταυτόχρονα, όμοροι δήμοι εκμεταλλεύονται το γεγονός της έκθεσης και καταφέρνουν να δηλώσουν το παρόν τους μέσα από την συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις και ημερίδες που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι , καθώς και την προβολή τους μέσα από τον Γαλλικό τύπο.
Αλήθεια αντιλαμβάνονται πόσο τιποτένιοι γίνονται με αυτά που πράττουν;
Επιτέλους ας πάψουν να γυρίζουν το δήμο Πέλλας πίσω και να του προσδίδουν στοιχεία σκοταδισμού.
Οι πολίτες του δήμου Πέλλας είναι αξιοπρεπείς και αξίζουν πολύ περισσότερα.
Η δημοτική αρχή υπονομεύει το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας προσπαθώντας να μας εγκλωβίσει με ανεύθυνους χειρισμούς σε μικρότητες και όσο και αν τους δείχνουμε το φεγγάρι αυτοί επιμένουν να κοιτούν το δάχτυλο.

Ανδρεάδης Στάθης.
Δημ.σύμβουλος Δήμου Πέλλας.
 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η λεξη 'τιποτενιοι' αντιπροσωπευει προφανως τον δικο σου πολιτισμο κυριε ανδρεαδη και γιαυτο ισως θα επρεπε να σας την επιστρεψω δειχνοντας σας ενα και μονο συγεκριμενο δαχτυλο...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η προταση το κ.Ανδρεαδη για την τουριστικη προβολη του Δημου Πελλας ηταν οντως πληρης και εμπεριστατομενη και εχει δικιο να διαμαρτυρετε για την απουσια του Δημου απο το Παρισι,αλλα ο χαρακτηρισμος ανικανοι θα ταιριαζε περισσοτερο απο το τιποτενιοι.

Ανώνυμος είπε...

Αν αντι για την προβολή του δήμου Πέλλας αχολούνται με τις αλλαγές (πολιτικές διώξεις) σε καθαρίστριες τότε έχει δίκαιο να φωνάζει ότι είναι πολιτκά τοποτένιοι.
Κάτι παραπάνω θα ξέρει και περιμένουμε να το πεί στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...

3:43 ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

O MEΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑΔΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙ

ΝΕΤΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.Η'ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ;
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε των 3:43. Για μια ακόμη φορά σε σοβαρά θέματα προσπαθείτε να αμαυρώσετε το όνομα κάποιων ανθρώπων που είναι απίστευτα καλλιεργημένοι. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τις γνώσεις του και την παιδεία του δεν μπορείτε να την φτάσετε ότι και να κάνετε! Θα σε δικαιολογούσα μόνο αν σε μπέρδεψε το επίθετο του! Αλλά αυτό είναι το επίπεδο σας! Το μόνο όπλο σας είναι η λασπολογία και τα ψεύδη! Στάθη μη μασάς ! Άφησε τους να λένε ! Έτσι και αλλιώς αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι το απόλυτο τίποτα…και το απόλυτο τίποτα ποτέ δεν θα αναγνωρίσει την αξία σου! Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να σε προβληματίσει!

ΑΝΤΙΡΑΓΙΑΣ είπε...

ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο Δ.Σ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG ΣΑΝ ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΟΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΑΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.
ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ.Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ.??????ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.................ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

(ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ)
-----ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ-----

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΛΤΑΦΕΡΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑ?
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ...(ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΛΛΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ)....ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ 7:57 ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΕΞΟΔΟ? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ( ΠΑΛΙΑ Ή ΝΕΑ) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ! ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ! ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ:
(1) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ
(2) ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ
(3) ΠΟΤΑΠΟΣ
(4) ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ
(5) ΕΥΤΕΛΗΣ

ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ , ΕΚΔΟΣEIΣ ΑΙΓΑΙΟ

ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

oyte mikropolitikh kanw alla oyte kai laspologos eimai,apla o kyrios h8hle na kanei ena taxidi sto parisi tzampa giati eixe kapoia idiotikh doyleia ton boleyei na leei ayta ta pragmata.kai makedonas eimai alla kai poly megalos ellhnas.

Ανώνυμος είπε...

TELIKA EISAI POLY GRAFIKOS DEN TO PERIMENA NA EISAI TOSO FRAGKOFONIAS.TZAMPA TAXIDI H8ELES NA KANEIS ALLA DEN SOY BGHKE,DEN PEIRAZEI THN ALLH FORA POY 8A BGEI O PAP NA PATE PALLY NEA YORKH TZAMPANTAN.

Ανώνυμος είπε...

Το να μην συμμετέχει ο Δήμος Πέλλας (ενεργά) στην έκθεση για τον "δικό μας" αλλά και όλης της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων Μεγάλο Αλέξανδρο είναι πρόβλημα. Το να μην έχει την προβολή που θα έπρεπε το καταπληκτικό μουσείο μας επίσης. Το να χαρακτηρίζεται η Δημοτική Αρχή "τιποτένια" για τη μη ενεργή συμμετοχή είναι άλλο θέμα. Το αν είχε την οικονομική δυνατότητα (ουσιαστικής) εκπροσώπησης στη Γαλλία ή αν αποφάσιζε να δαπανήσει χρήματα ανατρέποντας προϋπολογισμούς...Μήπως, ρωτώ Μήπως; από το χώρο των "ανώνυμων" σχολίων αυτού του blog χτυπούσαμε αλύπητα τον Δήμο και όλους αυτούς που θα συμμετείχαν στην αποστολή;;; Μήπως, ρωτώ Μήπως; θα γράφαμε για χιλιάδες ευρώ για διαμονή, διατροφή, εισιτήρια και για καλοπέραση κάποιων;;; Μήπως, ρωτώ Μήπως; οι πολυέξοδες (αμφιβόλου λόγου και αποτελεσματικότητας) αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό των προηγούμενων δημοτικών αρχών, έγιναν με γνώμονα και μόνο την προβολή της περιοχής μας;;; Μήπως, ήρθε η ώρα να δούμε πώς το μουσείο μας και τα άλλα ιστορικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά, φυσικά κλπ αξιοθέατα της περιοχής μας μπορούν να προβληθούν και να αναδειχθούν με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή μας;;; Καιρός να σημειώσουμε, να γράψουμε, να επισημάνουμε όλα αυτά που πιστεύουμε ότι, θα συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Καιρός οι σκέψεις και οι προτάσεις όλων αυτών που με περίσσια ευκολία κρίνουν, επικρίνουν, λοιδορούν και βρίζουν να βγουν στο φως και να δοθούν στο Δήμο και στους αρμόδιους. Και αν αυτοί δεν είναι ικανοί να προβληματιστούν ή και να ενσωματώσουν κάποιες από τις προτάσεις στον προγραμματισμό προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας, τότε "βαράτε" αδέρφια!!! Αν όμως δεν έχετε να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο και απλώς αναμένετε αφορμές για να "βγάλετε" τα εσώψυχα σας;;; Ο Θεός να μας φυλάει και οι συνεδρίες, αμέσως να αρχίσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΑΜΟΠΟΥΛΕ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΙΛΑΝΕ!!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΠΑΡΑ" ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΤΩΡΑ.....................
------ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ--------------