Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα το απόγευμα η εκκίνηση στο «Δρόμο Θυσίας» Γιαννιτσών

Σήμερα το απόγευμα στις 6:00 μ.μ. θα δοθεί η εκκίνηση στο «Δρόμο Θυσίας» Γιαννιτσών από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πλατανάοτοπος». Οι αθλητές θα καλύψουν μια απόσταση 15.600 μέτρων ακολουθώντας τη διαδρομή Πλατανότοπος – Λουδίας – Πεζόδρομος όπου θα βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής ενώ στους νικητές των κατηγοριών κύπελλα και μετάλλια.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο αγώνας ελεύθερου τρεξίματος – βάδην μήκους 7.500 μέτρων με αφετηρία το Λουδία και τερματισμό τον Πεζόδρομο. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 5:30 ενώ οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 8:00 το βράδυ όπου και θα ακολουθήσουν οι απονομές.
Ο «Δρόμος Θυσίας» είναι.....
μια θεσμοθετημένη διοργάνωση προς τιμή των εκτελεσθέντων κατοίκων της πόλης των Γιαννιτσών στις 14 Σεπτέμβρη του 1944 από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους ντόπιους συνεργάτες τους.
Μήνυμα στους συμμετέχοντες απέστειλε ο δήμαρχος Πέλλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ .ΠΑΛΙ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΝΔΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΟΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΟΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ;Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ,Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ(ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 3 ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΤΑΤΑΞΗ)ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ(!) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΨΗ; ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ;