Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα με νίκη 0-1 στο Θρασύβουλο για την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μεγάλη νίκη, την πρώτη της στη Football league πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών μέσα στο γήπεδο της Φυλής επί του Θρασύβουλου με σκορ 1-0. Η ομάδα των Γιαννιτσών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διέψευσε όλους όσους την ήθελαν ως «έναν φτωχό συγγενή» στην κατηγορία και με το γκολ του Μπέκα με απευθείας εκτέλεση φάουλ δραπέτευσε με τους τρείς βαθμούς της νίκης, γεμίζοντας χαρά τους φίλους της. Μάλιστα θα μπορούσε να είχε σφραγίσει τη νίκη της αν ο Γιόντης σημάδευε καλύτερα και δεν έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα αντί για το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι πίεσαν κυρίως στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης και στάθηκαν άτυχοι στο 90΄ όταν ο Κακαράς σημάδεψε με τη σειρά του το δοκάρι της εστίας του Βοσνιάδη.
Η νίκη αυτή σίγουρα.... βοηθάει εκτός των βαθμών και στον ψυχολογικό τομέα αφού η ομάδα πλέον απαλλαγμένη από το άγχος βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.
Με την Αναγέννηση αγωνίστηκαν οι: Βοσνιάδης, Τέλλος, Μπέκας, Σερέτης, Σπαθάρας, Τσίκος (50' Παντελίδης), Αλμπάνης (67' Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γιόνδης, Νταντίδης, Μπαξεβάνος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mprabo giannitsara oloi gipedo tin kyriaki prepei na to gemisoymeeeee