Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Στέλιος Βαμβίνης στο δημοτικό συμβούλιο

Διακριτικά από τα πίσω καθίσματα του κοινού, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρακολούθησε τη χθεσινή συνεδρίαση ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Στέλιος Βαμβίνης. Ανέκφραστος, σιωπηλός αλλά και προβληματισμένος με αυτά που συμβαίνουν στην πόλη και στο δήμο Πέλλας, έδειξε με την παρουσία του ότι ο χώρος της αυτοδιοίκησης είναι για τον ίδιο ένα πεδίο δράσης στο οποίο μπορεί ακόμη να προσφέρει πολλά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δέχεται πιέσεις από φίλους αλλά και δημότες που θέλουν κάτι περισσότερο για τον τόπο τους, να ηγηθεί μιας προσπάθειας που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε αυτοδιοικητικό σχήμα στις επόμενες εκλογές. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει αν οι προθέσεις και οι παραπάνω πιέσεις μετεξελιχθούν σε συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δουλειά δεν έχει ο άνθρωπος σε συμβούλια τρέχει ο κρατικοδιαίτος δεξιούλης.Αντε να του δώσει και καμιά θέση ο στάμκος να τον αποκαταστήσει.

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατη η ανάδειξη των σοβαρών προβλημάτων σήμερα από το blog αλλά, Να τα μας πάλι, και άλλος για να "ηγηθεί μιας προσπάθειας που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε αυτοδιοικητικό σχήμα". Εάν κάνεις πλάκα, έχει καλώς, εάν όμως τα γράφεις, όπως έκανες και για Καστερίδη, Θεοδωρίδη κλπ. και τα πιστεύεις κιόλας, μάλλον έχεις κάποια ψύχωση και πρέπει επειγόντως να το κοιτάξεις. Πιθανόν με 20 - 30 συνεδρίες να την αντιμετωπίσεις τη ψύχωση. Το "ανέκφραστος και σιωπηλός" το έπιασες καλά "εκφραστικό και ομιλητικό" όμως τον θυμάσαι ποτέ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΝΒΙΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΜΚΟ.ΥΠΟΜΟΝΗ!ΥΠΟΜΟΝΗ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ! ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΕΔΑΦΗ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναζεσταμένη σούπα...