Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εγκληματική αμέλεια της υπηρεσίας Γκαράζ του δήμου Πέλλας.. Είναι καιρός να σοβαρευτούν κάποιο υπεύθυνοι…

Ως φονικό αντικείμενο μπορεί να χαρακτηριστεί κυριολεκτικά η μεταλλική βάση παιδικής κούνιας την οποία ξήλωσε το συνεργείο από το γκαράζ του δήμου Πέλλας πριν αρκετό καιρό σε παιδική χαρά της πόλης. Η υπευθυνότητα τους ήταν τόσο μεγάλη που άφησαν τη βάση της κούνιας εκτεθειμένη με τέσσερις μεταλλικές λάμες 10 εκατοστών να προεξέχουν του εδάφους. Είναι θαύμα που ακόμη δεν έχει συμβεί κάποιο τραγικό ατύχημα σε παιδάκια που συνήθως παίζουν ποδόσφαιρο στο σημείο αυτό. Η συγκεκριμένη παιδική χαρά δημιουργήθηκε από τη διοίκηση του Στέλιου Βαμβίνη και έκτοτε έχει αφεθεί στην τύχη της χωρίς να προστεθούν καινούργιες κούνιες. Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας ήταν να καταντήσει ένας σκουπιδότοπος που τελευταία έχει γίνει και τραγικά επικίνδυνος. Και όλα αυτά κοντά στο κέντρο της πόλης που συνεχίζει τον κατήφορό της εξαιτίας της ανικανότητας η των συμβιβασμών των τοπικών αρχόντων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΔΟΤΗ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ;
Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ: ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΑΡΕΛΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗ, ΣΤΗ ΣΤΑΜΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ: ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ! ΚΙ ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ,ΔΕ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΜΒΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ; ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες φίλε τον 8:26.Ο Παπανικολάου έκανε κάποιες παρεμβάσεις.Στην συγκεκριμένη παιδική χαρά όμως δεν έκανε τίποτα απολύτως τα 4 χρόνια. Το σίδερο στην φωτογραφία υπήρχε στα 4 χρόνια της θητείας του, όπως καθώς και οι διπλανές κούνιες που δεν τις έφτιαξε ποτέ.Όλα αυτά τα γνωρίζω γιατί περνάω από εκεί καθημερινά τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.Όσο για εσένα 6:43 τις φωτογραφίες έπρεπε να τις βγάλουν στην τετραετία του Παπανικολάου και όχι να περιμένουν τον Στάμκο και τον κάθε Στάμκο.