Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Έτσι πληροφορούμε τους επισκέπτες στα Γιαννιτσά

Τόσες εβδομάδες η άμοιρη ταμπέλα είναι στημένη στη σκιά του μεγάλου πλατανιού στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών για να πληροφορεί προφανώς τα πουλιά ότι η συγκεκριμένη περιοχή ήταν κάποτε ο αρχαίος οικισμός των Γιαννιτσών. Η συγκεκριμένη πινακίδα πληροφόρησης βρίσκονταν σε περίοπτη θέση αλλά λόγω έργων διάνοιξης στην οδό Εγνατία πριν μερικές εβδομάδες κάποιοι την τοποθέτησαν στο σημείο που φαίνεται στην φωτογραφία και παραμένει εκεί μέχρι και σήμερα. Βέβαια το ερώτημα δεν είναι ποιος την έβγαλε αλλά ποιος αδιαφορεί προκλητικά και την αφήνει έτσι ακουμπισμένη στον κορμό του πλατανιού, θυμίζοντας σε όλους τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι υπεύθυνοι για να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης. Τέλος πάντων ας την πάρει κάποιος τουλάχιστον από εκεί αφού με κάποιο μέτριο άνεμο υπάρχει κίνδυνος να πέσει πάνω σε κάποιο αυτοκίνητο και να έχουμε άλλα….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ! ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΠΛΟ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΧΟΣ;
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ;
ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!