Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Πέλλας για να συζητήσει και να αποφασίσει για ένα και μοναδικό θέμα που αφορά την «Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης των πρώην Δήμων Γιαννιτσών, Κρύας Βρύσης, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κύρρου και Πέλλας για το οικονομικό έτος 2010».Εισηγητής του θέματος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κωνσταντίνος Κωβαίος.
Πάντως όπως συνήθως συμβαίνει τα θέματα προ Ημερήσιας Διάταξης θα μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον στη συνεδρίαση αφού υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με αποφάσεις που πρέπει να προσκομίσουν κάποιο δημοτικοί σύμβουλοι για να τεκμηριώσουν τις θέσεις που υποστήριξαν στην προηγούμενη συνεδρίαση

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑΜΕ.ΑΠΟ ΦΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ξυπνα δημαρχε κανε μια βολτα να δεις σ τι κατασταση ειναι ο περιβαλλον χωρος του ΚΕΠ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ.. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ????? !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!!! :-)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΠΟΥΤΣΑΒΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ.... ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ..... ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

δημαρχε με τα ξαδερφια τουσ κουμπαρους και τα ανιψια δεν μπορεισ να διοικησεισ τον δημο πελλασ για αυτο πεφτεις ολο σ γκαφες!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ""ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ"" ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΔΗΜΑΡΧΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΚΩΒΑΙΟ? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ? ΤΟΣΕΣ ΜΑΛ..ΙΕΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ? {ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ}

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ(Κ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑΣ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΚΟΚΟΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ" ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΕΡΕΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ¨ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΙΕΣΗ Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ (ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ). ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΜΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ. ( ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ-ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ,ΞΑΝΑΔΙΑΦΩΝΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ,ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ!!ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡ.ΒΡΥΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΙ'ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ.ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,ΕΓΩ Ο ΜΑΛ..ΑΣ ΦΤΑΙΩ.ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ......

Ανώνυμος είπε...

αντιδημαρχε τεχνικης υπηρεσιας κανε και καμια βολτα μεσα στα γιαννιτσα!!!! κλειστε και καμια τρυπα :)