Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης απαντά στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των φορέων του δήμου Πέλλας

«Είμαι Βουλευτής σε μια περίοδο που η Χώρα ζει συνθήκες κατάρρευσης και θα σηκώσω το φορτίο που μου αναλογεί…»
Απάντηση προς τους εκπροσώπους συνδικαλιστές των φορέων της Πέλλας στέλνει με δημόσια επιστολή του ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηλίας Θεοδωρίδης με αφορμή την καταγγελία – επιστολή που εξέδωσαν χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο ως ανεπιθύμητους στον τόπο τους, αίροντας παράλληλα την εμπιστοσύνη τους προς τη δυνατότητα εκπροσώπησής τους. Ο βουλευτής Πέλλας αναφέρεται στην οριακή κατάσταση της χώρας, στην προσπάθεια που έχει καταβάλλει ο ίδιος και η κυβέρνηση για την αποφυγή της χρεωκοπίας και της απονομής δικαιοσύνης για όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και τονίζει ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται σηκώνοντας το βαρύ φορτίο που του αναλογεί για το καλό της χώρας. Η επιστολή – απάντηση του έχει ως εξής:...
Η προτροπή των Δ.Σ. συνδικαλιστικών φορέων της πόλης μας προς του Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του νομού μας, να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο, δεν ήταν δυνατόν να εισακουστεί από εμένα, διότι ισοδυναμούσε με ακύρωση του Ευρωπαϊκού δρόμου ρύθμισης του δανεισμού και του χρέους της Ελλάδας, την ανατροπή της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και οδηγούσε την Χώρα στην κατάσταση Χωρών του Τρίτου Κόσμου όχι της Ασίας αλλά της Αφρικής.
Γνωρίζετε πιστεύω και εσείς και τα μέλη των φορέων που εκπροσωπείτε τον διαρκή και επίμονο αγώνα μου από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι και σήμερα, για ανακατανομή των άδικων και μονομερών βαρών που σηκώνουν τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας μας.
Υιοθετώντας πλήρως το ιστορικό πολιτικό αίτημα του Ελληνικού λαού «φέρτε πίσω τα κλεμμένα», συντόνισα την δράση πολλών Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με κύριο αίτημα τον αναδρομικό έλεγχο νομιμότητας των καταθέσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό για να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται για την κρίση και ταυτόχρονα ωφελήθηκαν περισσότερο από αυτήν.
Το 15,5% του ελλείμματος ως προς το ΑΕΠ της Χώρας το οποίο παραλάβαμε, θα γίνει 8% στο τέλος του 2011 μόνο με θυσίες του Ελληνικού λαού. Την αδήριτη Εθνική ανάγκη και ταυτόχρονη δέσμευση προς τους δανειστές μας να ελαχιστοποιηθεί αυτό το έλλειμμα στο 2% του ΑΕΠ, πρέπει να την επωμιστούν αυτοί που έχουν ιδιοποιηθεί παράνομα μεγάλο μέρος του κοινωνικού πλούτου της Χώρας.
Δεν κρίνω σκόπιμο εδώ να αναφερθώ την προσωπική, εργασιακή, πολιτική και κοινωνική μου διαδρομή από την οποία μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί στην μεταπολιτευτική πορεία κατάρρευσης της Χώρας, το οποίο ως Δημόσιος Άνδρας επιθυμώ να αναλάβω πλήρως. Είμαι Βουλευτής σε μια περίοδο που η Χώρα ζει συνθήκες κατάρρευσης και θα σηκώσω το φορτίο που μου αναλογεί, παίρνοντας πρωτοβουλίες για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Χώρα.

Με τιμή.
Ηλίας Θεοδωρίδης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πέλλας



9 σχόλια:

Πρώην μέλος του τίμιου και πραγματικού ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ. είπε...

Γιατί δεν είσται έστω και μια φορά ειλικρινής. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο παχύς μισθός που παίρνετε και τα προνόμια που έχετε, όπως τσάμπα κινητά-ακίνητα τηλέφωνα, δωρεάν αεροπορικά εισητήρια, 1000 ευρώ το μήνα ξενοδοχεία, λεφτά για γραφεία,υπαλλήλους στα γραφεία σας που πληρώνουμε όλοι εμείς, δωρεάν αυτοκίνητα, σύνταξη στα 55, σύνταξη με μόνο μια θητεία 4 χρόνια, να παίρνεται σύνταξη και ταυτόχρονα και μισθό και άλλα πολλά. Αυτή είναι η αλήθεια και επειδη είσται βολεμένη δεν σας νοιάζει ο κόσμος και το μόνο που σας νοιάζει είναι η θέση σας γιαυτό άλλοστε σαν κότες ψηφίζετε ότι σας πούν. Τυχαία δεν σας σιχάθηκε ο κόσμος και τυχαίο δεν είναι ότι όπου πάτε σας φτύνουν. Είσται όλοι βολεμένοι ψέυτες. ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οπως μας λέτε κύριε Θεοδωρίδη παραπάνω ότι γνωρίζουμε τον διαρκή και επίμονο αγώνα σας από τον Νοέμβριο 2009 μέχρι και σήμερα για την ανακατανομή των αδίκων και μονομερών βαρών που σηκώνουν τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας μας.
Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι τα αποτελέσματα του αγώνα σας. (φτώχεια , ακρίβεια, ανεργία, απελπισία ,ζωή χωρίς ελπίδα.)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!

Μας λέτε ότι η καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου (τα ίδια λέγατε για μνημόνιο , μεσοπρόθεσμο ,τώρα κούρεμα) θα οδηγήσει την χώρα σε κατάσταση χωρών Αφρικής.
Ο ρόλος των πολιτικών δεν είναι να εκβιάζουν τους πολίτες με ότι τους λένε οι δανειστές μας
αλλά να προετοιμάζουν την χώρα για όλα τα ενδεχόμενα γιατί όπως μας λέτε στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Και τέλος καμαρώνετε ότι κατεβάσατε το έλλειμμα από 15,5% στο 8%.
Αφού σας αρέσουν οι αριθμοί νεόκοπε νεοφιλελεύθερε
σου προτείνουμε την επόμενη φορά να αυξήσετε
το Φ.Π.Α ΣΤΟ 30% την βενζίνη στα 2,5ευρώ ,τους ανέργους στο 1,5 εκατομμύριο και τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η λόγω φόρου στα ακίνητα στα 1200 ευρώ. Να δείτε τότε ότι όχι μόνο θα μηδενίσετε τα ελλείμματα αλλά θα έχετε και πλεονασματικό προυπολογισμό όπως σας αρέσει τελευταία να σχολιάζετε.
Ο τυφλός συνάδελφος σας τα είδε όλα αυτά και παραιτήθηκε εσείς οι αρτιμελείς δεν βλέπετε ούτε ακούτε τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε βουλευτά μου αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι 20 χιλιάρικα τον μήνα συν τα προνόμια είναι πολλά λεφτά αλλά μην προκαλείς και από πάνω

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας με μηδενικό πλέον εισόδημα και αρκετά χρέη ,ο άντρας μου υπάλληλος των 1000 ευρώ το μήνα,έχω 2 παιδιά και δάνειο στεγαστικό.Είναι 1/11 και δεν νομίζω να καταφέρω να βάλω πετρέλαιο θέρμανσης.Επίσης δεν χρειάζεται να πω ότι την τελευταία εβδομάδα του μήνα είμαστε με άδειες τσέπες κυριολεκτικά!Το χαράτσι της ΔΕΗ αδυνατώ να το πληρώσω.Ίσως να μας κοπεί το ρεύμα,θα το αντέξω...Αυτό όμως που δεν μπορώ να αντέξω είναι να βλέπω την κόρη μου μαθήτρια της Γ Λυκείου να διαβάζει μέχρι τις 2 μ.μ. να έρχεται στο σπίτι γεμάτη χαρά για τα 20άρια στα διαγωνίσματα και να κάνει όνειρα για τις σπουδές της.Αυτό μου είναι αβάσταχτο γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να της πω ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗς!!..Πως να καταδικάσω το παιδί μου να ζήσει σ'έναν κόσμο δίχως όνειρα ,χωρίς ελπίδα?Το μέλλον που μας προσφέρετε όλοι εσείς οι σωτήρες της Ελλάδας είναι ένα μέλλον ζοφερό,μίζερο και δουλικό!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑς ΣΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑς ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑς ΔΟΥΛΟΥς ΤΟΤΕ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ....ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ 8¨06 .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ . ΜΕ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ .ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο κ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΧΩΜΕΝΟΣ; ΓΙΑΤΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ;
ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ!
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ 6:49 ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ???? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΔΙΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ....ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΤΛ....ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

ποιος πολιτευεταιαπο το δημαρχειο ρε παιδια

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ (2-11-2011 6:49μ.μ.) ΤΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ!