Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη 27χρονου Αλβανού για ανθρωποκτονία από πρόθεση

 
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, στο Ριζοχώρι Πέλλας, ο 27χρονος έπειτα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τον 47χρονο ιδιοκτήτη του και θαμώνες αυτού, αφού μετέβη στο σπίτι του, επέστρεψε φέροντας μαχαίρι. Στη συνέχεια ακολούθησε εκ νέου επεισόδιο και διαπληκτισμός με τα ίδια πρόσωπα και ο 27χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με το μαχαίρι στο κεφάλι και στον θώρακα...
εναν ημεδαπό 45 ετών και προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλα τρία άτομα (σε δύο ημεδαπούς και σε έναν ομοεθνή του). Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Αριδαίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος είχε αφοπλιστεί και ακινητοποιηθεί από τους τραυματίες παθόντες.
Το προαναφερόμενο μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Έδεσσας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια εδω και πολυ καιρο τρεχει η καθημερινοτητα και η επικαιροτητα και το μπλογκ αδυνατει να την παρακολουθησει.Ή μηπως κανει τα στραβα ματια; Τα περισσοτερα αρθρα σας παραπεμπουν σε αστυνομικο δελτιο ή σε αθλητικο ρεπορταζ! Πού είναι το πολιτικό ρεπορτάζ; Μόνο όταν ησουν στο γραφειο δημαρχου ειχες ειδησεογραφία; Γιατι τωρα μου θυμίζεις παιδική χαρά .Αποφάσισες να περάσεις απέναντι και να δαγκώσεις το χέρι που σε τάισε! Και ξερεις τι εννοώ!Η αχαριστία έχει και το τίμημά της.¨οταν θα μετανιώσεις θα είναι αργά για δάκρυα! Και κάτι τελευταίο: την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!!!
Και εννοείται πως δεν έχω την απαίτηση να το δημοσιεύσεις! θα το κόψεις έτσι κι αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Το μπλογκ κανει τη δουλεια του.
Ξερουμε το παιχνιδι που παιζει.
Ο αρχηγός σου τι κανει ομως.
Μηπως κανει τα στραβά ματια; Γιατι διάβασα κάπου οτι ψήφισε όλους του ισολογισμούς των πρώην δήμων.
Ψήφισε και τον ισολογισμό της Κρύας βρύσης!!!
Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Το καλό αυτό χέρι που λες έκανε ντόρο για τα 200 ευρώ της καθαρίστριας και το βούλωσε για τα 680.000 ευρώ έλλειμμα στην Επιχείρηση της Κρύας Βρύσης.Κυνηγούσε να δώσει τον Χυτα σε ιδιώτη πάνω από ένα χρόνο και μετά έτσι απλά άλλαξε γνώμη υπερ των εργαζομένων.Ούτε γάτα ούτε ζημιά χωρίς να αισθανθεί την ανάγκη να εξηγήσει τίποτε. Θαρρείς και μιλάμε για στραγάλια και όχι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.Και άλλα πολλά τέτοια.
Το ότι το blog δεν τον ξεσκίζει και κατηγοράει μόνο τον Στάμκο είναι καθαρό δείγμα ευγνωμοσύνης για το ψωμί που έφαγε.Πίστεψέ με τον εκδότη του blog δεν θέλω ούτε ζωγραφιστό να τον δω αλλά και η ανοχή έχει και αυτή τα όριά της.