Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Πήραν υποσχέσεις από το δήμαρχο Πέλλας για επίλυση των προβλημάτων των σχολείων τους.

Επίσκεψη στο δήμαρχο Πέλλας πραγματοποίησαν την Τρίτη το πρωί οι διευθυντές του 2ου Γυμνασίου, του 2ου Γενικού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών με σκοπό να θέσουν στη συζήτηση όλα τα σημαντικά θέματα αλλά και τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των παραπάνω σχολικών μονάδων που φιλοξενούνται στο κτιριακό συγκρότημα στην οδό Εγνατία στην δυτική είσοδο της πόλης. Στη διάρκεια της συνάντησης στην οποία παρευρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου γονέων συζητήθηκαν τα θέματα της ένταξης ένταξη του σχολικού συγκροτήματος στο πρόγραμμα οικολογικά-πράσινα σχολεία, η ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων, θέματα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, η ανυπαρξία κατάλληλης αίθουσας εκδηλώσεων, η κατασκευή νέου κτίσματος για τουαλέτες μαθητών κ.ά. και κυρίως......
 το ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών του συγκροτήματος. Το τελευταίο ζήτημα το οποίο είναι και το σημαντικότερο, δεδομένου ότι αφορά άμεσα και σε καθημερινή βάση πάνω από 600 παιδιά που διασχίζουν κάθετα τον δρόμο, για να πηγαινοέρχονται στα σχολεία τους.
Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος χαρακτήρισε χρόνια τα περισσότερα προβλήματα και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να επιλυθούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ. ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ?

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ είπε...

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ........ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΑΜΑ,ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ!!!ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ,ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κονομήσατε παιδιά μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1990-1991 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ
"ΠΑΙΔΙΑ" ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ;

....ΚΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ "ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΑ"........ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

PROTEINV TON DHMARXO GIA PROUYPOYRGO....

Ανώνυμος είπε...

ΩΧ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 3:20! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ?????ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΡΗ???? ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ.....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ κο ΑΝΔΡΕΑΔΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ "ΑΛΛΟΘΙ" ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ? ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ "ΚΑΘΑΡΗ"?

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτα της ΔΕΚΑΠΑ που ειναι δημαρχε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ.