Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ζητείται αναπηρικό καροτσάκι για παραπληγικό άνδρα...

Η ανθρωπιά κια η αλληλεγγύη είναι έννοιες που εκφράζονται με πράξεις. Μια τέτοια πράξη αναζητά μια φίλη αναγνώστρια του blog που απευθύνει έκκληση σε όλους σας για να βρεθεί ένα αναπηρικό καροτσάκι (έστω κια μεταχειρισμένο) Στο μήνυμα της γράφει τα εξής:
Στη γειτονιά μου, σ΄ ένα υπόγειο, ήρθε ένα πάμφτωχο ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι γείτονες τους βοηθούν καθημερινά με τρόφιμα και άλλα απαραίτητα πράγματα. Ο άντρας, παραπληγικός, είναι ξαπλωμένος σ΄ ένα κρεβάτι 8 χρόνια. Τ΄ όνειρό του είναι κάποτε να βγει να ξαναδεί τον ήλιο. Όποιος μπορεί να του χαρίσει ένα μεταχειρισμένο αναπηρικό καρότσι ας τηλεφωνήσει στο 6949441268. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι με ρωτάει με αγωνία αν βρέθηκε καρότσι. Ελπίζω αύριο να έχω κάτι χαρούμενο να του πω.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το διαδύκτιο έκανε πάλι το θαύμα του! Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τον υπέροχο κύριο που στέλνει ένα ολοκαίνουριο αναπηρικό καρότσι και τον θαυμάζω διπλά γιατί επιμένει να κρατήσει την ανωνυμία του. Μια βόλτα στον πεζόδρομο μ΄ αυτό το καρότσι θα είναι για έναν άνθρωπο ο γύρος του κόσμου...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά υπάρχει και ανθρωπιά...Ειλικρινά, αυτό που διάβασα με έκανε και βούρκωσα!!! Μπράβο δε θα πω...είναι πολύ λίγο. Ένα ευχαριστώ που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι καθώς και ότι ελπίζω να υπάρξουν πολλοί μιμητές του...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Σ"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι αυτην την αξιεπαινη πραξη την εκαναν συλλογικα "πολιτικοι"του Δημου μας οι οποιοι δεν ειναι της ομαδας διοικησης.Αν ειναι αληθεια ΜΠΡΑΒΟ τους !!!Μια παριμοια λεει "κανε καλο και θα το βρεις μπροστα σου".