Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Παρουσίαση Ημερολογίου από τη Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Μικρασιατική Εστία Ν. Πέλλας θα παρουσιάσει σε ανοιχτή εκδήλωση το Ημερολόγιό της για το 2012. Τα κεντρικό θέμα του Ημερολογίου φέτος είναι «Γιαννιτσά 1912. Τέλος μια εποχής». Η εκδήλωση παρουσίασης που διοργανώνεται σε συνεργασία με το δήμο Πέλλας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στις 7:00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Το Ημερολόγιο θα σχολιάσουν ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο διευθυντής της εφημερίδος Αγγελιοφόρος, Τραϊανός Χατζηδημητρίου και ο διευθυντής Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, Νικόλτσιος Βασίλειος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του Καλλιωτάκη Στέφανου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; ΔΗΛ. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ; ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ , ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ , ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!
ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

h poli mikros eisai h poli xazos...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: ΚΟΝΤΟΣΤΕΚΟΤΑΝ,ΑΡΓΟΜΙΛΟΥΣΕ,ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΧΛΙΑΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ-ΣΤΑΜΚΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΣΕ!ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ! ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ!
ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΤΑΜΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!