Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Ηλεκτρονικός Τζόγος & Τυχερά Παιχνίδια, Πρόληψη - Αντιμετώπιση»

3η Ομιλία από το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ»
Το Κέντρο Πρόληψης «‘Όραμα» λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις που έχει πάρει η συμπεριφορά αυτή αλλά και ο κίνδυνος για ακόμα μεγαλύτερη εξάπλωση του, λόγω των οικονομικών συνθηκών, της εύκολης πρόσβασης – ηλεκτρονικός τζόγος – και της αδειοδότησης νέων τυχερών παιχνιδιών σε διάφορους δημόσιος χώρους, διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία με θέμα: «Ηλεκτρονικός Τζόγος & Τυχερά Παιχνίδια» στα πλαίσια του 4ου έτους επιμορφωτικών ομιλιών στην Έδεσσα με ομιλητές τους: κ. Γιάννη Γρηγορίου και Γιώργο Τσενεκίδη, Ψυχίατρους από την μονάδα απεξάρτησης από αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια του Ψ.Ν.Θ και τον κ. Δημήτρη Κάλφα, Ψυχίατρο από το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών......
 Περιεχόμενο της ομιλίας είναι να παρουσιαστούν τα αίτια της συμπεριφοράς αυτής, να παρουσιαστούν οι ενδείξεις μιας προβληματικής συμπεριφοράς, οι συνέπειες της, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης αλλά και προστασίας εφήβων και ενηλίκων από το κίνδυνο της εξάρτησης.
.Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα)
Όλες οι διαλέξεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174

Δεν υπάρχουν σχόλια: