Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μοιράζει δουλειές σε εταιρίες της Θεσσαλονίκης … Ξέχασε γρήγορα τις δεσμεύσεις του

«Ούτε ένα ευρώ μακριά από το δήμο μας…» «Θα ενισχύσουμε την τοπική αγορά και θα δώσουμε δουλειές σε επαγγελματίες της περιοχής μας ».
Αυτά και πολλά άλλα έλεγε προεκλογικά ο σημερινός δήμαρχος Πέλλας στα καφενεία και στις πλατείες, στην προσπάθεια του να πείσει για τις προθέσεις του να τονώσει την τοπική παραγωγική και εμπορική κίνηση. Βέβαια αυτά προεκλογικά γιατί όταν ήρθε η ώρα να δώσει δουλειά σε έναν κλάδο που πλήττεται από την κρίση όπως αυτός της παραγωγής έντυπων ανάθεσε την παραγωγή φυλλαδίων για την προβολή του έργου του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών σε εταιρία της Θεσσαλονίκης έναντι ποσού 8.000,00 ευρώ μαζί με υποστηριχτές υπηρεσίες παραγωγής τηλεοπτικού σποτ.
Και να ήταν μόνο αυτό.....
 Μέχρι και το δημιουργικό του σήματος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας που όλοι το έχετε δει ανατέθηκε σε εταιρία της Θεσσαλονίκης με το αζημίωτο βέβαια.
Την ίδια στιγμή προμηθευτές και εργολάβοι καταθέτουν αγωγές για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους από έναν δήμο που βρίσκει λεφτά για να δαπανήσει εκεί που επιλέγει… με την υπογραφή πάντα του δημάρχου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την εταιρία της Θεσσαλονίκης την έχει Γιαννιτσώτης ο οποίος λόγω της άριστης δουλειάς του και των καλών χαμηλών τιμών του συνεργάστηκε πολλές φορές και πολλά χρόνια με τον πρώην δήμο Γιαννιτσών και την άλλοτε ΔΕΠΑΓ. Όσο για το "αζημίωτο" ήταν η ελάχιστη αμοιβή. Μπροστά στην επιθυμία κριτικής μη τα παίρνουμε όλα παραμάζωμα. Είναι άδικο...

Ανώνυμος είπε...

gia ksekatharise ligo to AZHMIWTO ? MPOREIS H GRAFEIS M....S

Ανώνυμος είπε...

Μην παρεξηγείτε τον Δήμαρχο. Επειδή στα οικονομικά τα έχουνε χέσει και δεν πληρώνουν κανένα ποτέ για κανένα λόγο με αποτέλεσμα τις αγωγές κλπ, ψάχνει προμηθευτές όπου βρει που δεν τον ξέρουνε για να τους βάλει στο χέρι.Το επόμενο εξάμηνο εδώ είμαστε και θα το δείτε, θα δείτε προμηθευτές από Λάρισα από Γρεβενά κλπ

Ανώνυμος είπε...

1:44 Ρωτα καλύτερα τα αφεντικα σου για το πόσο στοίχισε! Μ...α

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΟΡΟΕΚΔΟΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ.Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΤΙΣ 1/9/2012.ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ,ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ.ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΒΑΙΡΑΜΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

"Την ίδια στιγμή προμηθευτές και εργολάβοι καταθέτουν αγωγές για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους"
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2011 ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ 4ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ) ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ενω η νεα διακυβερνηση ΝΔ μας πληρωσε όλους...
Βγάλε το γαλάζιο γράσο από τα ματια σου και κοιτα που σε καταντησαν...καημένε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις ακόμη την αναισθησία να μιλάς για γράσο ????
Για τον Δημο ομως ουτε λεξη που οφειλει ενα καρο εκατομυρια και ζητανε ολοι τα λεφτα τους, κατα τα αλλα σας φταιει ο Σταμκος που εσεις δεν πληρωνατε και κανατε τους τζαμπα μαγκες !!!!!!