Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Αϊ Βασίλης συλλαμβάνεται..» Μια γιορτινή θεατρική παράσταση από το Εδεσσαϊκό Θέατρο

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, παρουσιάζει την Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο Άϊ Βασίλης συλλαμβάνεται». Μία παράσταση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους καθώς ξυπνάει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Το έργο θα παρουσιαστεί σήμερα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο πάρκο των μικρών καταρρακτών στην Έδεσσα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Θεάτρου.
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο είναι μία κυψέλη προαγωγής του πολιτισμού.....
 και προσπαθεί με κάθε τρόπο για το καλύτερο δυνατό προς τον συνάνθρωπό του. Έτσι, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 – Παραμονή Πρωτοχρονιάς- στις 11:00π.μ. το Εδεσσαϊκό Θέατρο με δική του πρωτοβουλία θα παρουσιάσει την Χριστουγεννιάτικη παράσταση και στο Γηροκομείο Έδεσσας, καθώς έχει ετοιμάσει και μικρά δωράκια για τους ένοικους του Γηροκομείου όπου θα μοιράσει ο «Άϊ Βασίλης», γιατί κάθε ηλικία χρειάζεται τη μαγεία των Χριστουγέννων και την πίστη στα θαύματα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία το Εντευκτήριο του Συλλόγου (Ι. Δραγούμη 35) λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00π.μ. έως και τις 2:00 στο τηλέφωνο 2381025429

Δεν υπάρχουν σχόλια: