Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Γέμισαν το γιορτινό τραπέζι τους … με τη βοήθεια συνανθρώπων τους

Ουσιαστική η προσφορά των μαθητών και των καταστημάτων τροφίμων
Με ιδιαίτερη ευαισθησία και με καταγεγραμμένα όλα τα περιστατικά οικογενειών που χρήζουν βοήθειας αυτές τις άγιες μέρες, οι δομές «Βοήθεια στο σπίτι» και «Κοινωνική Μέριμνα» από όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πέλλας επιτέλεσαν άμεσα και έγκαιρα το έργο συλλογής των δεμάτων τροφίμων και το μοίρασμά τους σε άπορες οικογένειες του δήμου Πέλλας. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης που απηύθυνε ο δήμος για τις ημέρες των γιορτών ήταν μεγάλη, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά για την ενίσχυση άπορων οικογενειών που δίνουν καθημερινά αγώνα επιβίωσης.....
 Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή και οι προσφορές σε τρόφιμα από μαθητές όλων των σχολικών μονάδων του δήμου ήταν εξαιρετική, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η ανταπόκριση στο κάλεσμα του δήμου Πέλλας, των καταστημάτων εμπορίας τροφίμων και των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.
Η Δημοτική Επιχείρηση θέλοντας να τονίσει την αξία της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια και τον κάθε έναν ξεχωριστά για την ανταπόκριση του σε μια πράξη υποστήριξης των αδυνάτων στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: