Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη δράση της Εταιρίας Αστικού Πολιτισμού «Φίλιππος» Μ. Αλεξάνδρου Πέλλας

Η Εταιρία Αστικού Πολιτισμού «Φίλιππος» Μ. Αλεξάνδρου Πέλλας με έδρα τους Γαλατάδες στο πλαίσιο των γιορτών των Χριστουγέννων διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού.
Η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Μανώλης Ρασούλης – Νίκος Παπάζογλου, οκτώ μήνες μετά», θα πραγματοποιηθεί στο club Vertico στους Γαλατάδες, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 10 μ. μ.. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την παρουσίαση των δύο καλλιτεχνών, που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τη ζωή και την καλλιτεχνική τους πορεία, με εικόνα και ήχο στην οθόνη.....
 Στο β’ μέρος θα ακουστούν στην αρχή κομμάτια που δεν παίχτηκαν συχνά στα ΜΜΕ και στη συνέχεια τα πιο δημοφιλή και γνωστά που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας.
(Μόνο για ενήλικες, τιμή ποτού 6 €)

Παρασκευή 23. 12. 2011. Κόλντε Μπάμπω
Επίσης την Παρασκευή 23. 12. 2011. και ώρα 8.00 μ.μ. προσκαλούν τον κόσμο να παρευρεθεί στην κεντρική πλατεία των Γαλατάδων, όπου θα γίνει η αναβίωση του πατροπαράδοτου εθίμου Κόλντε Μπαμπω
Θα υπάρχει φωτιά για να ζεσταινόμαστε, μπουφές με εδέσματα, τσίπουρο, κρασί και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και την εμφάνιση των χορευτικών ομάδων του «Φίλιππου».

Τρίτη 27. 12. 2011. Παραμυθούπολη – Χριστούγεννα στην πόλη
Τέλος τα μέλη του Συλλόγου καλούν τον κόσμο να επισκεφτεί το χριστουγεννιάτικο περίπτερο του «Φίλιππου», για ν’ αγοράσει ημερολόγια, μικρά δώρα, χριστουγεννιάτικα και μη, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.
Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση «Τα έσοδα θα διατεθούν στην ιερή Μητρόπολη Γιαννιτσών για να στηριχτεί το σημαντικό έργο της και να δώσουμε χαρά στα παιδιά που φιλοξενεί».
Επίσης το βραδάκι της ίδιας ημέρας, στις 7 το απόγευμα, ο «Φίλιππος» μαζί με άλλους συλλόγους, θα εμφανισθεί με τα χορευτικά τμήματα του, για να παρουσιάσει ένα μουσικοχορευτικό παραδοσιακό πρόγραμμα.
«Σας περιμένουμε τη χειμωνιάτικη αυτή νύχτα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και ταυτόχρονα να ενισχύσετε το φιλανθρωπικό μας σκοπό».
Χρόνια Καλά και ελπιδοφόρο το 2012!

Δεν υπάρχουν σχόλια: