Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Άνω κάτω έγιναν αντιδήμαρχος και «προϊστάμενος»…

Πολλές φορές έχουμε επισημάνει το μπάχαλο που επικρατεί στο Γκαράζ του δήμου Πέλλας όπου ο εκλεκτός του δημάρχου έχει ξεπεράσει τις αρμοδιότητες του και αρνείται ακόμη και τις υποδείξεις της αντιδημάρχου. Μάλιστα λίγες ημέρες πριν και αφού σχόλασαν οι εργαζόμενοι τα δύο αφεντικά του Γκαράζ είχαν έντονο λεκτικό διαξιφισμό χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί. Βέβαια στην προσπάθεια του ο δήμαρχος να ελέγξει τη λειτουργία του Γκαράζ έχει δώσει υπερβολικές αρμοδιότητες στον εκλεκτό του υπάλληλο που συμπεριφέρεται ως προϊστάμενος των πάντων ακόμη και των εκλεγμένων από το λαό συμβούλων και ειδικά της αντιδημάρχου που είναι έτοιμη να τα βροντήξει και μάλιστα με πολύ ηχηρό τρόπο…Και να σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε μόλις ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης που το μέλλον της προδιαγράφεται θολό….

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΦΑΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΕΙΣΕΙΣ ΜΑΤ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

ο τσακιρησ δεν ξερει που παν τα τεσσερα.νομιζει οτι καποιοσ ειναι. Ασ παει στον μυλοτοπο να παταει σφραγιδεσ γιατι μονο αυτο ξερει να κανει καλα.Ειναι ο ποιο αποτυχημενος υπευθηνος που περασει απο το γκαραζ τησ δημαρχιας.Με ολο το προσωπικο αρπαζετε ειναι δυνατον να μην αρπαχτει με την αντιδημαρχο?Κατερινα κοληστον στον τοιχο.δεν μπορει να σου την βγαινει ο τσακιρησ.Στο κατω κατω τι αντιδημαρχοσ εισαι.Εσυ κανεισ κουμαντο η ο τσακιρησ?

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα δεν αναρωτιέστε γιατί τόσο καιρό που απειλεί οτι θα φύγει και θα τα βροντήξει γιατί δεν το κάνει η κυρία Αντιδήμαρχος;Τι είναι άραγε αυτό που την κρατάει και δεν σηκώνεται να φύγει να μας αδειάσει την γωνιά;Αντε γιατί εξαντλήθηκε και η υπομονή μας.Αν έχει τόσο μαγκιά άντε να την δούμε επιτέλους.Γιατί μόνο κακαρίσματα ακούω τελικά...

Ανώνυμος είπε...

Σας χάλασε την δουλειά ο Τσακίρης φαίνεται για αυτό είστε έξαλλοι..Σίγουρα η Ρουσοπούλου έχει αναπολήσει τις εποχές Βελιγράδι.Τις εποχές που ΤΙΠΟΤΑ δεν δούλευε στο γκαράζ.Τότε που περνούσαμε εμείς καλά και ακόμα καλύτερα...ε Κατερινάκι έτσι δεν είναι; Μια χαρά είχες μάθει με τον κολλητό σου.Τώρα βέβαια σου χάλασε την σειρά ο Τσακίρης,γιατί ούτε του χεριού σου είναι, ούτε επιλογή σου είναι,ούτε άχρηστος τεμπέλης είναι.Αλλά έδειξε μέσα σε λίγο καιρό ότι ενδιαφέρεται μόνο για το καλό του Δήμου και εργάζεται νυχθημερόν απλοκλειστικά για αυτό.Και χωρίς κανένα προσωπικό ώφελος.Αλλά δυστύχως το χωρίς προσωπικό ώφελος για κάποιους είναι άγνωστη λέξη!!Και στην τελική αν δεν μπορείς να είσαι εργασιομανής΄και αποτελασματική για τον Δήμο όπως ο Τσακίρης,γιατί δεν φέυγεις.Τι σε κρατάει;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΟΙ (ΔΕ) ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΤΕ) ΚΑΙ (ΠΕ)!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ???? ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΝΑ ΔΙΝΩ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΤΛ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ... ΘΑ ΔΕΙΤΕ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΤΕ) ΚΑΙ (ΠΕ).ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ Α@@@@ΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ??? ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΑΛΑ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΕΝΑ! ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ…ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

τσακιρης- ρουσοπουλου μηπως σας ερχετε στο μυαλο το χαβαη 5-0

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Ρουσοπούλου μπορείτε να μας πείτε με τον Μπαρούτογλου, τον Τσάρο και τον Βελιγράδη τί έργο προσφέρατε στους 5 πρώτους μήνες; Μήπως μπορείτε να μας πείτε που είναι οι παλιοί κάδοι που υπήρχαν στο γκαράζ της Κρύας Βρύσης και σε μία μέρα εξαφανίστηκαν ως δια μαγίας προς άγνωστη κατευθυνσή (ανακύκλωση ;). Πού είναι οι κάδοι και τα παλιά φωτιστικά από το γκαράζ των Γιαννιτσών; Τουλάχιστον με τον Τσακίρη αν μη τι άλλο μπήκε μία σειρά. Δημιούργησε δημοτικό γκαράζ στην Κρύα Βρύση βάζοντας και εκεί τα πράγματα σε μία τάξη και προσπαθεί καθημερινά να ελέγξει όλη την καθημερινότητα του Δήμου. Δεν χαρίζεται σε κανέναν υπάλληλο γι΄ αυτό και τα ακούει καθημερινά. Στο γκαράζ της Κρύας Βρύσης ορισμένοι υπάλληλοι δεν ήξεραν τι θα πει δουλειά εδώ και χρόνια και τώρα η κατάσταση βελτιώθηκε. Επιτέλους θα καταγραφεί το υλικό του δήμου το οποίο ο κάθε υπάλληλος το διαχειριζόταν όπως αυτός ήθελε!

Ανώνυμος είπε...

Η Κατερίνα χάρη έκανε στον Στάμκο που δέχθηκε να είναι υποψήφια μαζί του και τον βοήθησε να βγει (οριακά).Εμείς και πολλοί άλλοι προσωπικοί τις ψήφοι με βαριά καρδιά ψηφίσαμε Στάμκο ας όψεται η Κατερίνα.Τώρα, αν αυτό δεν το εκτιμάει ο δήμαρχος ή πιστεύουν κάποιοι γελοίοι ότι μπορούν να την βάλουν στην γωνία γελιούνται.Γιατί δεν έφυγε ως τώρα;Από μια κακώς ενοούμενη ευαισθησία να μην τον "κρεμάσει" από την πρώτη στιγμή και από την ελπίδα ότι άπειρος είναι θα μάθει θα διορθωθεί. Παρακαλάνε μήπως κάποιοι να φύγει και να αρχίσει να ξηλώνεται ο συνδυασμός Στάμκου με αποχωρήσεις που θα ακολουθήσουν αθρόα;Το μόνο εύκολο. Είναι και το σωστό για την πόλη; Ομως ας μην το παρατραβάν μερικοί (του δημάρχου συμπεριλαμβανόμενου) γιατί θα το φαν το κεφαλάκι τους.Αυτούς όλους η Κατερίνα (αν θέλει) τους τρώει για πρωινό. Ψυχραιμία και κυρίως ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Με την φωτιά δεν παίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ε και τι έγινε ρε αδερφέ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 8:04 ! ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ)...ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ! ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΥΠΕΡ! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!'Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ή ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ! ΓΙΑΤΙ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ Ή ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! Ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΥΠΕΡ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΚΕΣ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΕ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΒΛΑΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ??? ΠΧ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ!!! ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ.....ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ... ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑNΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 8 04 ολοι οι υποψηφιοι είχαν προσωπικούς ψήφους που σημαίνει ότι αν δεν εμπαιναν στο ψηφοδέλτιο δεν θα τους επαίρνε ούτε ο στάμκος ούτε ο παπανικολάου αλλα΄το θέμα ειναι τί κανει ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος όταν εκλέγεται .Αν και συμπαθώ την κατερίνα νομίζω ότι η σιωπή της είναι συμβιβασμός γιατί δεν θέλω να σκεφθώ ότι κρύβει από πίσω ανικανότητα.... Κατερίνα βγες μπροστα τίπεριμένεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο Στάμκος έκανε χάρη στην Κατερίνα που την έβαλε στον συνδιασμό του.Γιατί της έδωσε την ευκαρία που καιρό έψαχνε να επανέλθει (μετά απο άπειρα ταξίδια)στο φυσικό πολιτικό της χώρο.Αλλά νομίζω τελικά ο νέος πολιτικός της χώρος ταυτίζεται με τον πολιτικό χώρο του κ.Θεοδωρίδη.(Ανάθεμα και αν ξέρει και αυτός σε ποιόν πολιτικό χώρο ανήκει)Εύχομαι να το δημοσιέυσετε.Καλά Χριστούγεννα!

Ανώνυμος είπε...

Ευαισθησία;;;Τι λές ρε Ρουσοπούλου ξέρεις και την λέξη ευαισθησία;

Ανώνυμος είπε...

Για πρωινό καλύτερα γιατί τελευταία έχει πάρει λίγο απο τα πολλά γεύματα(εργασίας;)και της φαίνεται....

Ανώνυμος είπε...

......από την πρώτη στιγμή και από την ελπίδα ότι άπειρος είναι θα μάθει θα διορθωθεί...σε αυτό πόνταρε η Κατερίνα αλλά δεν της βγήκε ...ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους. Μαθημένη βλέπεις δίπλα σε άσχετους και άπειρους αλλά πάνω απο όλα σε ανθρώπους που καμία σχέση δεν έιχαν με πολιτική..ήλπιζε ότι και Ο Στάμκος θα είναι ένας απο αυτούς.Και ονειρευόταν τη θέση του καθοδηγητή....χαχαχα..Έλα όμως που δεν της κάθισαν όπως τα περίμενε και τώρα ψάχνεται με τύπους πολιτικούς σαν τον Θεοδωρίδη....έτσι έτσι Κατερίνα είσαι σε σωστό δρόμο...Τώρα αν είναι της Αρετής ή της Κακίας....Μάλλον της Κακίας θα πρέπει να είναι γιατί Αρετή και Θεοδωρίδης μαζι....

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που μπήκε υπεύθυνος ο Τσακίρης και είδαμε καθαρή την πόλη;;;Ούτε κάδους δεν πλένουν, ούτε δρόμους σκουπίζουν, ούτε κάνουν κάποια σοβαρή δουλειά.Μόνο τα πλατάνια στον πεζόδρομο τα καταστρέψατε. Τι ξέρετε μήπως. Αλήθεια εκείνος ο υπεύθυνος υπάλληλος του γκαράζ που έπαιζε όλες τις εισπράξεις της λαϊκής στο ΚΙΝΟ παραμένει στη θέση του και έγινε και αρχηγός;; Μπράβο κ. Δήμαρχε. Με αυτούς θα πας μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΜΕΝ Ή ΤΟΥΣ ΔΕ..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ: νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου
τους ψηφοφόρους που ’χεις μέσα στην κοιλιά σου
θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν
και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν.

Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι
και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι

δημοκρατία κι αξιοκρατία
πλέον πωλούνται σε πανέρια σ’ ευκαιρία
μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο

ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ......

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ..Α ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ! ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ…..

Ανώνυμος είπε...

kommatoskila ekanan to dimosio BASTARDO