Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Πιθανόν να υπάρξουν και ποινικές ευθύνες…» Με πλειοψηφία ψηφίστηκε ο ισολογισμός της ΚΕΠΑΝ Κρύας Βρύσης

Με επιφύλαξη ψήφισε στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας η πρόεδρος κ. Λούσπα
Όσο κι αν πιέστηκε από την αντιπολίτευση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για να δικαιολογήσει την «ψήφο με επιφύλαξη» που έδωσε στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας η πρόεδρος της Ερασμία Λούσπα, για την έγκριση η μη του Ισολογισμού – Απολογισμού για το 2010 της ΚΕΠΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση) Κρύας Βρύσης, αυτή απέφυγε να απαντήσει. Μάλιστα προσπαθώντας να ξεφύγει από την πιεστική αυτή κατάσταση ζήτησε από τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου να ψηφίσουν με βάση τα νούμερα που παρουσίασε ο λογιστής της επιχείρησης. Είναι γνωστό ότι η Δημοτική Επιχείρηση Κρύας Βρύσης βρίσκεται υπό έλεγχο αφού οικονομική επιθεωρήτρια.....
 του υπουργείου οικονομικών ελέγχει την Επιχείρηση στην οποία το Σώμα ελεγκτών του υπουργείου έχει επιβάλει βαρύ πρόστιμο για «Διαχειριστικές παρατυπίες» όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος ο δήμαρχος που συμφώνησε με την πρόεδρο ότι «Μπορεί να υπάρξουν και Ποινικές ευθύνες..»
Βέβαια κάποιοι που βρίσκονται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού έχουν ασκήσει διοίκηση στην «αμαρτωλή» επιχείρηση που δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει αρνητικά.
Πάντως να μη ξεχνάμε τη δέσμευση του δημάρχου ότι με τη έκδοση του πορίσματος από την οικονομική επιθεώρηση θα γίνει και ο καταλογισμός των ευθυνών. Περιμένουμε δηλαδή ονόματα και επιπτώσεις….
Να σημειώσουμε ότι με επιφύλαξη και κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε αντίστοιχα και ο Ισολογισμός της Δημοτικής Επιχείρησης του πρώην δήμου Κύρρου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πιο ομορφο κοριτσι παντως ειναι η ηλιανα. αυτη που δεχοταν πολιτικη πιεση απο τον δημαρχο να διωξη την καθαριστρια του δημοτικου σχολειου δαμιανου. και δεν λεω ψεμματα υπαρχουν και μαρτηρες

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ(ΚΑΚΩΣ)! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΔΙΚΟ, ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ Γ....ΝΕ! ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ‘Η ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

η κυρια ηλιανα οταν θα αναφερεται στην λεξη αδικια στα παιδια της (οταν κανει) θα λεει τις λεξεις [λερης και σταμκος] και τα παιδια θα καταλαβαινουν το πληρες νοημα της αδικιας. ηλιανα σου ευχομαι για το νεο ετος να εχεις λιγοτερες πολιτικες πιεσεις και υπομονη με τον λερη.