Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Χάντμπολ γυναικών Α1 καυτηγορία Πάλεψε ένα ημίχρονο ο Μέγας αλλά ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ 32-27

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, δεν κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών κόντρα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας το αποτέλεσμα του οποίου θα έκρινε την πρωτιά στον βόρειο όμιλο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη παρουσία αρκετών οπαδών της τοπικής ομάδος που δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Οι παίκτριες των Γιαννιτσών ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων στο πρώτο εικοσάλεπτο. Όμως η αντίδραση των γηπεδούχων.....
 στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, που είχαν μεγάλη συμπαράσταση από την κερκίδα, άλλαξε τα δεδομένα και έφερε την ομάδα του ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ 15-13 στη λήξη του πρώτου 30λεπτου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενες έκαναν μια προσπάθεια να πλησιάσουν στο σκορ χωρίς αποτέλεσμα αφού στα μέσα του β ημιχρόνου οι γηπεδούχος ομάδα πήρε μια διαφορά ασφαλείας 5 με 6 τερμάτων που τη διατήρησε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης ου έληξε τελικά με σκορ 32-27.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στον β όμιλο ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς (τετραδα) του πρωταθλήματος, την περσινή πρωταθλήτρια Ορμή Πάτρας σε διπλούς αγώνες.
Αντίστοιχα η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών θα αντιμετωπίσει την Νέα Ιωνία με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στα Γιαννιτσά και το δεύτερο στην Αθήνα.
Τα δεκάλεπτα: 3-6, 7-10, 15-13 (ημχ.), 18-16, 25-19, 32-27.
ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (Γρηγορία Γκόλια): Τζιώτα, Τραπεζανλή, Τραίκοβιτς 8, Ξενοφώντος, Κολονιάρι, Κακούτη, Σημαιοφορίδου, Σμαρδέλη 2, Σισαούρι, Προκοπίδου 11, Νούλα 8, Λογδανίδου 3.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
(Κύρος Σαράφης): Γιαντσή, Αναστασίου 2, Παπαδοπούλου Μ. 3, Γεωργιάδου 2, Παπαδόπουλου Ι. 2, Τρελλοπούλου, Χατζηπαρασίδου 7, Μπατζαρακούδη 3, Ιωαννίδου 1, Τσιτσούκη 4, Πιπιλακίδου 3, Παρασκευαϊδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: