Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σημαντικοί αγώνες για τις θέσεις 1-4 στο βόλεϊ νεανίδων της ΕΣΠΕΜ

Την Κυριακή ο Μ.Α. Γιαννιτσών ταξιδεύει στη Βέροια για το ντέρμπι κορυφής
Καθοριστικό αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά στο πρωτάθλημα Νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας δίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στη Βέροια με αντίπαλο τον τοπικό Ποσειδώνα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή με 4 βαθμούς με την ομάδα της Βέροιας να έχει κερδίσει ένα σετ περισσότερο στα μέχρι σήμερα παιχνίδια που έδωσε για την ημιτελική φάση.
Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
1.Ποσειδώνας Βέροιας 4β, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 4β, Αρίων Πτολεμαϊδας 2 β. και ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών 2 β.

Στους αγώνες για την ημιτελική φάση ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.....
 επιβλήθηκε με 3-2 σετ του Αρίωνα Πτολεμαϊδας και 3-1 σετ του ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών.
Μ.Α. Γιαννιτσών – ΑΟΠ Μίλωνας 3-1
Η χαλάρωση του Μέγα στο 2ο σετ της αναμέτρησης έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μίλωνα να το διεκδικήσει και να το κερδίσει στον πόντο 25-23, δίνοντας παράλληλα ενδιαφέρον στη συνέχεια του αγώνα. Νωρίτερα οι αθλήτριες του Κώστα Τζούρου με σχετική άνεση κέρδισαν το πρώτο σετ 25-13. Ωστόσο ο ενθουσιασμός της ομάδος του Μίλωνα δεν ήταν αρκετός στη συνέχεια για να της χαρίσει τη νίκη, αφού στα δύο τελευταία σετ παρά την προσπάθεια γνώρισε την ήττα.
Για μια ακόμη χρονιά η ομάδα του Μ Αλεξάνδρου παρουσιάζεται αρκετά δυνατή και καλείται να ξεπεράσει εύκολα η δύσκολα το εμπόδιο του Ποσειδώνα για να συνεχίσει στην επόμενη φάση στο Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.
Τα σετ: 25-13, 23-25, 25-27 και 25-26.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Τζούρος Κώστας): Δόσπρα, Παπαδοπούλου Α. Κωφίδου Δημ., Χατζηβασιλείου Δημ., Βαλσάμη, Γάζη Π., Παπακαρμέζη, Μουγτουσίδου, Παπαδοπούλου Π. Τσαβδάρη.
ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών (Συλλέκτη Δ.): Ζαβλάρη, Κεχαγιά, Γιαβάση, Τσάκαλου, Πιασιούδη, Ιωαννίδου, Γάζη Α., Σαραλή, Γρόση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: