Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας. Το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012 θα παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή

Με κυρίαρχο θέμα την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2012 θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πέλλας την Τετάρτη 31 Γενάρη και ώρα 7:00 το βράδυ στο δημαρχείο. Αν και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι συνολικά 16 (λίγα σχετικά), ωστόσο η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος αλλά και τα θέματα προ ημερήσιας διάταξης αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον αλλά και το χρόνο της συνεδρίασης.
Τα θέματα έχουν ως εξής
-Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Πέλλας για το 2012....
 -Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2012.
-Συγκρότηση επιτροπών διεξαγωγής διαγωνισμών προμηθειών , αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών αυτών, καθώς και παραλαβής προμηθειών , σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 28 και 46 του ΕΚΠΟΤΑ .
-Ορισμός εκπροσώπου – δημοτικού συμβούλου – παραλαβής εργασιών που εκτελούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Π.Δ 28/80.
-Ορισμός Δ.Σ ως αναπληρωματικού μέλους στην επιτροπή του άρθρου 3 του Π.Δ 58/2005 για την έκδοση βεβαιώσεων παραγωγικών αδειών λαϊκών αγορών.
-Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου συμβουλίου επιθεώρησης θεάτρων – κινηματογράφων και καταστημάτων άνω των 200 καθισμάτων του Δήμου Πέλλας.
-Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργία του γραφείου ανταποκριτή ΟΑΕΔ στην Δημοτική Κοινότητα Πέλλας του Δήμου Πέλλας.
-Εκποίηση ξυλείας από καταστροφές δένδρων στην Τοπική Κοινότητα Αραβησσού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 199 του Ν.3463/2006.
-Υποβολή πρότασης στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης (3.1) της Ειδικής υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π « Μακεδονία – Θράκη 2007-2013», άξονας προτεραιότητας 10.1 «Τεχνική στήριξη εφαρμογής ΠΚΜ – ΠΔΜ», κωδικός θεματικής προτεραιότητας 85 «Προετοιμασία, εφαρμογή, παρακολούθηση και επιθεώρηση».
-Έγκριση της διαδικασίας εκτέλεση του έργου : Κατασκευή χώρων υγιεινής στο 2ο Λύκειο Γιαννιτσών, προϋπολογισμού : 60.000,00 €.
-Αλλαγή χρήσης γης στην περιοχή αγροκτήματος Αρχοντικού, βόρεια της Εγνατίας Οδού.
-Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων των συμβάσεων μίσθωσης έργου του ΚΕΚΑΠΠΑ Δήμου Πέλλας.
-Χορήγηση παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
-Εκμίσθωση αγροτεμαχίων.
-Παράταση συμβάσεων προμηθειών έτους 2011.
-Αιτήσεις - διάφορα έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: