Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Οι πολυλογάδες…οι «μουγγοί» και οι «νταήδες» της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πέλλας και έχει διαμορφωθεί ήδη μια εικόνα από την παρουσία και τις παρεμβάσεις των εκλεγμένων από εμάς δημοτικών συμβούλων που τους εκλέξαμε για να κάνουν πράξη αυτά που υποσχέθηκαν κυρίως η πλειοψηφία και δευτερευόντως η μειοψηφία με όποια δύναμη παρέμβασης διαθέτει. Βέβαια αυτά που μας έλεγαν προεκλογικά ήταν φούμαρα, αφού μετά από ένα χρόνο της νέα διοίκησης τα μοναδικά μεγάλα έργα που προχωρούν είναι αυτά που προετοίμασαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Ωστόσο πέρα από τις συλλογικές επιδόσεις ων συμβούλων της πλειοψηφίας, υπάρχουν και οι ατομικές τις οποίες παρουσιάζουμε παρακάτω όπως το επιτελείο του blog τις έχει αξιολογήσει και νομίζουμε ότι δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα....
 «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
Γρηγόρης Στάμκος δήμαρχος Πέλλας
Ασκεί διοίκηση ως απόλυτος άρχων, αποφεύγοντας τις τολμηρές παρεμβάσεις και δίνει την εντύπωση ότι δεν εμπιστεύεται τους αντιδημάρχους, πλην αυτών που συμφωνούν σε όλα μαζί του. Αντίθετα αντιδήμαρχοι που επιχειρούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες βρίσκονται αντιμέτωποι με ανυπέρβλητες δυσκολίες και έλεγχο που εκπορεύεται από τον δεύτερο όροφο του δημαρχείου. Πάντως λογική του βολέματος των δικών παιδιών δεν είναι άγνωστη στη νέα διοίκηση, ενώ διαφαίνεται και μια εκδικητικότητα απέναντι σε όλους όσους ασκούν κριτική και διαφωνούν με τον απόλυτο άρχοντα του δήμου. Στην ουσία ο δήμαρχος ασχολείται με τα μικρά και ψηφοθηρικά και αφήνει στην τύχη τους τα μεγάλα και ουσιαστικά, σε μια περίοδο όπου υπάρχει μια καθολική παρακμή και αυθαιρεσία στην πόλη των Γιαννιτσών και μια εγκατάλειψη στις δημοτικές ενότητες.
Πασσαλής Χρήστος πρόεδρος του Δ.Σ.
Η πολύχρονη εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση τον βοηθά να κρατά ισορροπίες στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάλυψε τις γκάφες των συμβούλων της πλειοψηφίας με την παρέμβασή του. Γενικά είναι ένα από τα στηρίγματα του δημάρχου στα δύσκολα και ένα από τα πρόσωπα τα οποία τυγχάνουν της εμπιστοσύνης του.
Παντελίδης Κυριάκος αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πέλλας
Ο σύμβουλος που βρίσκεται πάντα δίπλα στο δήμαρχο και που λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του. Μετρημένες στα δάχτυλα της μιας παλάμης είναι οι παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο και όλες αφορούσαν εισηγήσεις αποκλειστικά για τις αρμοδιότητες του και αφού πρώτα ερωτήθηκε.
Στεργιούλας Δημήτριος αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μεγάλου Αλεξάνδρου
Αν και είχε εμπειρία από τη θητεία του στον πρώην δήμο Πέλλας περιορίστηκε σε γραπτές ολιγόλογες παρεμβάσεις κυρίως για παρελθόντα ζητήματα ενώ η παρουσία του μάλλον περνά απαρατήρητη.
Αϊβαζίδης Ιωάννης αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κρύας Βρύσης
Τα πολλά προβλήματα στην Κρύα Βρύση ενδοπαραταξιακά και μη και η αντιπαράθεση που εκδηλώνεται σιωπηλά από τοπικούς παράγοντες τον έχουν επηρεάσει σε βαθμό να περιορίζεται σε ρόλο παρατηρητή στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Καζαντζίδης Σωκράτης αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών
Αν και αποδεικνύεται «επιστήμονας» στις δημόσιες σχέσεις φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του δημάρχου που τον κρατά σε μια απόσταση. Ο ίδιος αν και γνωρίζει καλά τους πολιτικούς ελιγμούς κρατά χαμηλούς τόνους ακόμη και στο δημοτικό συμβούλιο ενώ απάντησε όσες φορές χρειάστηκε στην αντιπολίτευση για θέματα της αρμοδιότητας του. Πάντως δεν δίνει την εικόνα ενός πολιτικού που μπαίνει σε καλούπια και αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φανεί στο μέλλον.
Σικοβάρης Βασίλειος αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας
Αθόρυβος, πολύ εργατικός αλλά με ελάχιστη έως μηδενική παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο. Και αυτό γιατί φροντίζει να καλύπτεται πάντα πίσω από τις εισηγήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων ενώ αποφεύγει να μπει σε αντιπαράθεση με άλλους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους συνεργάζεται άψογα όταν χρειαστεί.
Κωβαίος Κωνσταντίνος αντιδήμαρχος οικονομικών
Η μοναδική του παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο αφορούσε τον πρόλογο στην κατάθεση του προϋπολογισμού και όταν μπαίνει θέμα αναμόρφωσης του καθώς και στην παρουσίαση του ισολογισμού. Του ασκούν άδικα κριτική για τη λειτουργία της δημοτικής Αστυνομίας, αφού για κάθε τι δεν αποφασίζει ο ίδιος αλλά ο δήμαρχος.
Ρουσοπούλου Αικατερίνη αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κύρρου
Ελάχιστες φορές παρενέβη στο δημοτικό συμβούλιο και όσες φορές το έπραξε αφορούσε διευκρινίσεις για τη λειτουργία του γκαράζ για το οποίο φέρει την ευθύνη στα χαρτιά, αφού το κουμάντο το έχει αναθέσει ο δήμαρχος στον εκλεκτό του υπάλληλο. Η ίδια δεν είναι από τα κοριτσάκια που «κλαίει για το γλειφιτζούρι» και γνωρίζει καλά ότι το timing είναι καθοριστικό σε ότι κι αν κάνεις. Πάντως δεν είναι από τους συχνούς συνομιλητές του δημάρχου για την εκλογή του οποίου βοήθησε πολύ. Ωστόσο τον χαρακτηρισμό της συμβούλου «τσαμπουκά» που δεν συμβιβάζεται δεν τον έχει δικαιώσει.
Λούσπα Ερασμία πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας
Προσπαθεί να οργανώσει τη Δημοτική Επιχείρηση από τα πολλά χρέη που φορτώθηκε. Εκτέθηκε με την αποδοχή του maximum της αμοιβής της σε μια περίοδο όπου οι περικοπές σε μισθού είναι καθολικές, ενώ οι πληρωμές σε προμηθευτές για παλιά χρέη φαίνεται ότι γίνονται επιλεκτικά. Πάντως καταγράφεται στα αρνητικά της η άρνηση της να δικαιολογήσει την θέση της να ψηφίσει με επιφύλαξη τον ισολογισμό της δημοτικής επιχείρησης της Κρύας Βρύσης.
Ασλανίδης Απόστολος πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας
Παρά τις αναφορές του για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η επιχείρηση να λύσει τα προβλήματα υπάρχει μια αμφισβήτηση για το έργο του από την αντιπολίτευση. Εκτέθηκε και αυτός με την αποδοχή του maximum της αμοιβής του σε μια περίοδο όπου οι περικοπές σε μισθούς είναι καθολικές, ενώ στα θετικά του καταγράφεται η διάθεσή του να τοποθετείται για τα θέματα της αρμοδιότητα του όταν αυτά τίθενται στο δημοτικό συμβούλιο.
Μαντζούκη Μαρία πρόεδρος ΚΕ.ΚΑ.Π.Π.Α. Πέλλας
Πολύ φασαρία για το τίποτα. Επιθετική πάντα απέναντι στην όποια κριτική που δέχεται με ύφος που παραπέμπει σε «καβαλημένο καλάμι». Οι παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο δεν συνοδεύεται από νέες προτάσεις που δίνουν προοπτική στον τομέα των κοινωνικών δομών αλλά απλά σε διαχειριστικά θέματα.
Παπαδόπουλος Ε. Κωνσταντίνος πρόεδρος Δημ. Επιτροπής Παιδείας
Αν και στις πρώτες συνεδριάσεις η παρουσία του δεν έγινε αισθητή, τελευταία φροντίζει να συμμετέχει ενεργά στη συνεδρίαση κυρίως με διευκρινιστική διάθεση.
Τόσιος Γέωργιος δημοτικός σύμβουλος
Ακόμη περιμένουμε να τοποθετηθεί για κάποιο θέμα
Σαμόπουλος Νίκος δημοτικός σύμβουλος
Απαρατήρητη η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο πλην της προσπάθειας του να δικαιολογήσει την θέση του για το σκανδαλώδες θέμα με την επιλογή της καθαρίστριας στο σχολείο του Δαμιανού και της Αγροσυκιάς
Σκαπέρδας Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος
Δεν θυμόμαστε να έχει μιλήσει ακόμη στο δημοτικό συμβούλιο πλην μιας πολύ μικρής τοποθέτησης, όταν τέθηκε το θέμα με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Κρύας Βρύσης.
Παπαδόπουλος Γ. Κωνσταντίνος δημοτικός σύμβουλος
Έχει μείνει στα παλιά. Τις ελάχιστες φορές που πήρε το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο κατηγόρησε την προηγούμενη διοίκηση του δήμου με ανακριβή στοιχεία που τον εξέθεσαν, ενώ υπερασπίστηκε το έργο της διοίκησης Βαμβίνη με λάθος επιχειρήματα.
Βασιλειάδης Βασίλειος δημοτικός σύμβουλος
Ήρεμος παρακολουθεί τις συνεδριάσεις αποφεύγοντας οποιαδήποτε παρέμβαση. Μάλλον τηρεί το ρητό «Βλέπε, άκου σώπα και μίλα όταν είσαι σίγουρος γι αυτό που θα πεις». Και ίσως είναι μια συνειδητή επιλογή αφού δεν θέλει να φορτωθεί λάθη και παραλήψεις συναδέλφων του που σε αντίθεση με αυτόν φωνάζουν στο δημοτικό συμβούλιο.
Τοπάλογλου Στέφανος δημοτικός σύμβουλος
Επίσης μια παρουσία που δεν μπορεί να κριθεί αφού δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη. Καμία παρέμβαση, πλην αυτής στις ψηφοφορίες.
Παπαγεωργίου Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος
Η αλήθεια είναι ότι θεωρείται από τους έμπιστους του δημάρχου. Πολλοί περίμεναν μια πιο δυναμική παρουσία του αλλά αυτή περιορίστηκε μόνο στην δημοσιοποίηση μιας επιστολής που αφορούσε το ΧΥΤΑ την οποία και υπερασπίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο όταν προκλήθηκε. Πάντως δίνει την εικόνα συμβούλου που παρακολουθεί τα θέματα και δεν θα διστάσει να διαφωνήσει με συναδέλφους του αν χρειαστεί.
Ξηρός Βασίλειος δημοτικός σύμβουλος
Με τακτικές παρεμβάσεις του σηκώνει πολλές φορές το βάρος των απαντήσεων στην αντιπολίτευση έχοντας μια εμπειρία ως πρώην δήμαρχος. Βέβαια ορισμένες φορές ξεπερνά τα όρια όπως στην περίπτωση της απαράδεκτης και μικροπρεπούς επίθεσης κατά του προέδρου του Εργατικού Κέντρου, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα για να αναλάβει θέση του προέδρου του Δ.Σ.
Φάκκας Απόστολος δημοτικός σύμβουλος
Συγγνώμη αλλά δεν έχουμε να καταθέσουμε κάτι σχετικό…
Ανδρεάδης Γεώργιος δημοτικός σύμβουλος
Ο δημοτικός σύμβουλος που όπως φαίνεται έχει αναλάβει εργολαβικά να διακόπτει και να προσβάλλει με τις ατάκες του τα μέλη της αντιπολίτευσης που τοποθετούνται για διάφορα θέματα. Δείχνει σίγουρος για την προαγωγή του σε θέση αντιδημάρχου αν και η προεδρία της ΔΕΥΑ Πέλλας αποτελεί μια επιλογή γάντι για τον ίδιο αφού συμμετέχει στο Δ.Σ. της επιχείρησης. Είναι από τους συμβούλους που οι πληροφορίες τον κατατάσσουν στους συχνούς συνομιλητές του δημάρχου ενώ κατηγορήθηκε ότι αυτός επέβαλε την σκανδαλώδη για πολλούς αλλαγή των καθαριστριών στα σχολεία.
Λαγομάτη Ηλιάνα δημοτική σύμβουλος
Η φωνή της πρωτοακούστηκε έντονα στο δημοτικό συμβούλιο όταν κατηγορήθηκε για τον τρόπο επιλογής των καθαριστριών στα σχολεία, όταν δηλαδή αντέδρασε στις κατηγορίες που της απεύθυναν. Παρακολουθεί σχεδόν αμέτοχη τα δημοτικά συμβούλια πλην της διαδικασίας ψηφοφορίας.
Παναγιωτίδης Μιχάλης δημοτικός σύμβουλος
Από τους συμβούλους της πλειοψηφίας που κάνει αισθητή την παρουσία του με σύντομες παρεμβάσεις κυρίως για να διακόψει τους συνομιλητές του από την πλευρά της μειοψηφίας και για να υπερασπιστεί το έργο της διοίκησης του πρώην δήμου Μ. Αλεξάνδρου. Περιμένει και αυτός την αναβάθμιση του σε θέση αντιδημάρχου αφού προέρχεται από ένα δήμο όπου ο συνδυασμός του δημάρχου τα πήγε καλά.
Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος δημοτικός σύμβουλος
Δεν χάνει ευκαιρία για να τοποθετηθεί. Είναι από τους συμβούλους με την μεγαλύτερη διάρκεια ομιλίας από την πλευρά της πλειοψηφίας. Γνώστης της αυτοδιοίκησης και των οικονομικών προσπαθεί να στρογγυλέψει τα λάθη της διοίκησης και να υπερασπιστεί τις όποιες επιλογές της. Πάντως μερικές φορές τα σχόλια του που γίνονται ευτυχώς εκτός μικροφώνου δεν παραπέμπουν σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου αλλά σε συζήτηση καφενείου.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o Fakas einai o arxon tis aniparxias pou apla pragmatopoiise to eneiro tou mpampa pou itele na exargirosei tis gnorimies toson xronon dipla se mia voulefti.
H Lagomati episis ekplironei to oneiro tou mpampa pou tha thele na tin dei akomi kai stin vouli.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ.Ο ΦΑΚΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΤΑ ΝΕΑ ΛΕΩ) ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.
ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ......

Ανώνυμος είπε...

Hliana min karfonese ! tha doume ti tha les otan erthei i ora sou na miliseis an erthei...

Ανώνυμος είπε...

Θα σε περίμενα λίγο πιο δίκαιο στην αξιολόγησή σου.Απαξιώνεις χαρακτηριστικά τον Φάκκα που και λόγω δουλειάς έλειπε στην Αθήνα ενώ τον Λάκη τον Βασιλειάδη που είναι πάντα παρών και είναι ο αρχιμουγγοθόδωρος του δημοτικού συμβουλίου αντί να τον ξεχέσεις που δεν είχε άποψη ποτέ και για τίποτε και δεν ακούσαμε την φωνούλα του τον παρουσιάζεις σαν στοχαστή φιλόσοφο που μακάριος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και το ότι το βουλώνει μόνιμα το παρουσιάζεις σαν πολιτική άποψη και στυλ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΙ!!
ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ!!1

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
logoplokos

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 7.55 ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

οτι και να λετε, οτι και να γραφετε ενα εχω να πω. Ο ΛΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. τωρα οποιος το πιστεψε το πιστεψε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 1.29 π.μ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΝΟ Η ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ.ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΕΝΩ ΕΣΥ....

Ανώνυμος είπε...

Να κάμουμε και εδώ μια αξιολόγηση;
O Στάμκος έχει τους εξής συμβούλους ανά κατηγορία
1.Παλουκολόγοι.Πετάνε αποκλειστικά παλούκες
Ανδρεάδης(αρχηγός),Παπαδόπουλος (ρολογάς), Ασλανίδης, Αιβαζίδης
2.Μουγγοί (δεν μίλησαν ποτέ ποτέ)
Σαμόπουλος, Βασιλειάδης Λάκης, Τόσιος,Φάκκας, Τοπάλογλου
3.Μουγγοί λόγω θέσης άνοιξα μια δυο φορές το στόμα μου
Κωβαίος (αρχηγός), Παντελίδης, Σικοβάρης, Στεργιούλας,Λαγομάτη (αυτή παίζει και στους παλουκολόγους),Σκαπέρδας
4.Πολύ κακό για το τίποτα
Δεληγιαννίδης (αρχηγός) Παπαδόπουλος παιδείας (υπαρχηγός με αρχηγικές τάσεις),Ξηρός,Μαντζούκη
5.Σοβαροί έχουν κάτι να πουν
Παπαγεωργίου,Παναγιωτίδης,Λούσπα,Ρουσοπούλου,Καζαντζίδης (οριακά)
ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΚΡΑΝ
Πασαλής
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Αν βαριόταν λιγότερο, θα ήταν πιο καλό το συμβούλιο
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Εγγύηση.Ο,τι πει είναι λάθος
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Μορφωμένος που πλασάρει το στυλ του αστοιχείωτου.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Παπαγεωργίου τί κάνεις εσύ καλέ μου άνθρωπε ανάμεσα σε όλους αυτούς? Πραγματικά απορώ πως αντέχεις τόση βλ...α,ασχ...νη και κακία γύρω σου! Μακάρι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να ήταν σαν εσένα τίμιοι, σωστοί, δίκαιοι και ταπεινοί! Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ... Είσαι ζωντανό παράδειγμα αυτού που λέμε ότι στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε ανθρώπους και όχι κόμματα! Είμαι πολύ περήφανος που σε ψήφισα, αλλά ταυτόχρονα ντρέπομαι και νιώθω υπεύθυνος που βοήθησα και εγώ με την ψήφο μου να κερδίσει ο συνδυασμός αυτός τις εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

O Παπαγεωργίου νόμιζε ότι θα εκλεγεί σε δημοτικό συμβούλιο και όχι σε χαβούζα γι'αυτό έδωσε.Που να ξερε ο άμοιρος τι μπουμπούκια θα είχε για συναδέλφους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ{ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣ}ΑΛΛΑ ΩΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΛΑ..ΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

oi pio sobaroi dhmotikoi symboyloi einai o TOSIOS,BASILEIADHS LAKHS,PAPADOPOYLOS KR.BRYSH,SAMOPOYLOS,k.l.poi kalyteroi kai as mhn milane .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ = ΕΓΩΙΣΤΗΣ, ΣΝΟΜΠ, ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΟΙ ΤΟΣΙΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΣΚΑΠΕΡΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΟΙ ΛΟΥΣΠΑ, ΦΑΚΚΑΣ, ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΡ. ΒΡΥΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΟΙ ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΛΑΓΟΜΑΤΗ, ΜΑΤΖΟΥΚΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ
ΟΙ ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΡΩΛΟΓΑΣ), ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΟΙ ΠΑΣΣΑΛΗΣ, ΞΗΡΟΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ, ΚΩΒΑΙΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Βασιλειαδη μη μασάς εσυ έχεις εμάς δεν έχεις ανάγκη κανέναν οι νέοι είναι μαζι σου...!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΥΒΡΙΔΙΟ? ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΔΥΟ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΑΝΟΜΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.
ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΧ ΣΤΟ ΒΟΥΤΙΝΙΟ 2 ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΣΜΟ sp κτλ
ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑ Ο ΟΡΟΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Ή ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ …ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ??? ΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ??? ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ !ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ! ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ: ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΞΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ….ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟ !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΡΕ ΑΛΕΚΟ.ΝΑ ΦΩΡΤΟΘΕΙ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Δήμαρχος φίλε μου κάνει προσπάθεια να φανεί αντιπαθητικός όπως ισχυρίζεσαι,τότε σίγουρα μιλάμε για διαφορετικό πρόσωπο.Σίγουρα δεν θα έχεις παρακολουθήσει ποτέ δημοτικό συμβούλιο όυτε καν απο την τηλεόραση σου.Αναμφισβήτα μπορώ να καταλάβω οτι το διαφορετικό τρομάζει και ξενίζει.Μας βγάζει απο τα "νερά" μας.Προφανώς αυτό πάθατε όλοι εσείς που δεν έχετε ίχνος αντικειμενικής κρίσης.Αν ένας δήμαρχος άλλαξε τα δεδομένα στην διοίκηση του Δήμου και δεν ασχολείται με πολιτική Δελτίων Τύπου αλλά με έργα,αυτός είναι ο τωρινός Δήμαρχος.Κατανοώ οτι το διαφορετκό σας φοβίζει,μήπως όμως στην εποχή που ζούμε καλό είναι να αναθεωρήσουμε λιγάκι τις απόψεις μας;Αυτή η πολτική και το μοντέλο διοίκησης που ασκούνταν μέχρι χθές μήπως είναι αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και οικονομικά ο Δήμος μας σήμερα; Όλα τα ανούσια Δελτία Τύπου οι φανφάρες και οι ψευτικές υποσχέσεις που δεν δίνει ο σημερινός Δήμαρχος,μήπως είναι σημάδι του διαφορετικού μοντέλου διοίκησης που προσπαθεί Ο Στάμκος να εφαρμόσει;Κατηγορείται για τι;Για το ότι δεν έχει αυλή τριγύρω του;Κατηγορείται γιατί θέλει και καταφέρνει να έχει γνώση για όλα τα προβλήματα του Δήμου;Κατηγορείται γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους συνεργάτες του;Αν εσκεμμένα τον εξέθεσαν δεν θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός;Ευτυχώς για όλους μας βρέθηκε ένας Δήμαρχος που προσπαθεί ουσιαστικά και έχει όραμα για το Δήμο.Ευτυχώς επίσης που η πλειοψηφία του κόσμου,απαλλαγμένη απο κόμπλεξ και κακία μπορεί και αναγνωρίζει την αξία την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς ο Δήμαρχος έχει αυλή, ποιός είπε ότι δεν έχει? Όλοι βλέπουμε με ποιούς είναι όλοι την ώρα και με ποιούς έχει τυπικές σχέσεις και αυτούς που έχει στην αυλή του είναι αντάξιοι του! -Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει μια λαϊκή ρήση- Άλλο σοβαρός άνθρωπος και άλλο σοβαροφανής, άλλο νομοταγής και άλλο νομότυπος, άλλο δίκαιος και άλλο κάνω τον δίκαιο! Αν δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους συνεργάτες του ( κακώς τους έχει συνεργάτες, δεν θυμάμαι να του έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για να τους κάνει συνεργάτες του-αλλά παρά το γεγονός ότι δεν τους γούσταρε από την αρχή τους έβαλε στο ψηφοδέλτιο για να εκμεταλλευτεί τις ψήφους που θα έφερναν και που βέβαια χάρη αυτών των ψήφων εκλέχθηκε-) . Και θα σε παρακαλέσω 10:53 να μην μιλάς στον πληθυντικό : «Ευτυχώς για όλους μας» γιατί δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ο αγαπητός σου κύριος Δήμαρχος πώς έχει συμπεριφερθεί σε εμένα , στον άλλο και στον παράλλο! Και μ’ αυτό που γράφεις στο τέλος είναι σαν να λες ότι εγώ και οι υπόλοιποι (λίγοι ή πολλοί δεν έχει σημασία , αυτό θα φανεί στις επόμενες εκλογές) που δεν αναγνωρίζουμε την αξία , την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα του , δεν είμαστε απαλλαγμένοι από τα κόμπλεξ και από την κακία. Δηλαδή εμείς που έχουμε διαφορετική άποψη από εσένα είμαστε κομπλεξικοί και κακοί!!!!!! Συμφωνώ μαζί σου ότι ο κόσμος ζητούσε όντως κάτι διαφορετικό από το προηγούμενο και γι’ αυτό ψήφισε το διαφορετικό! Κατά την άποψη μου όμως τελικά αντί να πάμε μπροστά , γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω σε πρακτικές που δεν αρμόζουν σ’ έναν δήμο όπως είναι ο δήμος Πέλλας! Και αυτή είναι προσωπική μου άποψη , εγώ που στις προηγούμενες εκλογές είχα ψηφίσει Παπανικολάου και στις τωρινές Στάμκο! Μέχρι τις επόμενες εκλογές έχουμε αρκετά χρόνια μπροστά μας, και ελπίζω ο κ. Στάμκος να αφήσει κατά μέρος τις αστοχίες του και την απαράδεκτη συμπεριφορά του , καθώς και το ύφος του αυτοκράτορα (Ζούμε με Δημοκρατία και όχι με μοναρχία) και να αποδείξει σε όλους εμάς που τον ψηφίσαμε και κάπου στην πορεία το μετανιώσαμε, ότι έχουμε κάνει λάθος και αξίζει την εμπιστοσύνη μας!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ.
ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ,
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟ 2004;
ΜΗΠΩΣ,ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ,Ο ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε ΠΑΠ.Γ.{8.38}τσιμπησες με το τυρακι του"υβριδιου"και καλα κανεις και προσπαθεις να υπερασπιστεις τον εαυτο σου!!!επειδη τυγχανει να ειμαστε και συναδελφοι μην μου κανεις μαθηματα γιατι ξερεις ποσο καταρτισμενος ειμαι και το εζησες στο πετσι σου οταν προσπαθουσες να παρεις πτυχιο.δεν ειπα οτι εισαι "κακο"παιδι,ανικανο σε χαρακτηρισα εσενα και την παρεα σου στο Δ.Σ.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ Ο 8:38 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΣ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ …..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΙΑ…ΚΑΙ Ή ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ή ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ , Ή ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ….ΠΕΡΙΕΡΓΟ….ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ…..ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ??? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΤΟ «ΥΒΡΙΔΙΟ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ……..

Ανώνυμος είπε...

O PAPAGEORGIOU DIEDIDE PANTOU POS O DIMARXOS TON PARAKALOUSE NA MPEI STO PSIFODELTIO KAI POS THA TON STIRIXEI GIA NA MIN GINEI ROMPA MIA KAI OLOI TON EIXAN GIA AOUTSAINTER KAI POS AYTOS DEN EINAI KAN NEA DIMOKRATIA
TORA TO PAIZEI POLITIKOS IPSILOU EPIPEDOU KAI PERIMENEI NA GINEI ANTIDIMARXOS MIA KAI MONO AYTOS EINAI MORFOMENOS STO DIMOTIKO SIMVOULIO LES KAI OI IPOLIPOI EIMASTE XAIVANIA KAI AMORFOTOI

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά πιστεύω φίλε οτι για να εκτιμήσεις έναν άνθρωπο κ πιο συγκεκριμένα ενα πολιτικό πρόσωπο δεν θα πρεπει να εισαι προκατειλημενος.Και εσυ δίνεις την εντύπωση οτι εισαι.Συγκεκριμένα γεγονότα εδω κ ενα χρονο, δεν δίνουν πάντως την εντυπωση οτι ο Σταμκος ειναι άδικος,σοβαροφανης κ ολα τα υπόλοιπα που του καταλογιζεις.Το αντίθετο θα υποστηριζα.Τωρα αν εσυ εχεις προσωπικά δεν νομιζω οτι εκφράζεις κανεναν άλλο εκτος απο τον εαυτό σου.Όσο για τις ανυπόστατες κατηγορίες οτι ο Δημος Πελλας γύρισε χρόνια πίσω με τις πρακτικές που ακολουθεί,αυτο κ μονο δείχνει ποιος ειναι άδικος κ καθολου αντικειμενικός.Χρησιμοποίησα πληθυντικό στο "ευτυχώς για όλους μας" πρώτον γιατι η πλειοψηφία του κόσμου δεν αμφισβητεί την προσπάθεια που γινεται,και δεύτερον γιατι και όσοι καποιοι λίγοι δεν έχουν αντιληφθεί ακομα το τι αλλάζει στο τελος της διαδρομής,με μεγάλη βεβαιότητα σου λεω οτι θα έχουν αλλάξει γνώμη!

Ανώνυμος είπε...

Stamko kateva apo to alogo giati tha erthei i ora pou tha se katevasoun viaia kia tote tha parakalas gia psifous kai voitheia giati i 2h theitia einai 5 xronia kai dinei kai syntaxi alla tote tha einai arga kai tha gyriseis ekei pou eisouna prin diladi stin afaneia me ton zafireiou kai ton xatzisina kai tote den tha yparxei oute nosokomeio na se perimenei - mia symbouli... Kane toulaxiston tora tin mpaza sou gia ta geramata

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε φίλε από όσα έγραψα εσύ αυτό κατάλαβες? ‘Ότι είμαι προκατειλημμένος απέναντι στον Στάμκο? Αν ήμουν προκατειλημμένος δεν θα τον ψήφιζα και δεν θα τον προέτρεπα με την αλλαγή της συμπεριφοράς του, να κάνει αυτούς που μετάνιωσαν που τον ψήφιζαν να αλλάξουν πάλι γνώμη προς όφελος του! Όσο γι’ αυτό που λες ότι έχω προσωπικά μαζί του μάλλον παρερμήνευσες αυτό που έγραψα: ότι «δεν ξέρεις πως συμπεριφέρθηκε σε εμένα, στον άλλο και στον παράλλο» Δεν εννοούσα συγκεκριμένα εμένα, τον άλλο και τον παράλλο , απλά εννοούσα πως δεν είσαι σε θέση ( όπως και κανένας άλλωστε) να γνωρίζεις την συμπεριφορά του απέναντι στον κάθε πολίτη για να γενικεύεις! Το ίδιο κάνεις γράφοντας για την πλειοψηφία! Έχεις κάνει δηλαδή γκάλοπ και τα αποτελέσματα έδειξαν αυτό που λες? Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη παραπάνω μετριοφροσύνη στις μέρες μας! Είδες τι έπαθε ο Παπανικολάου! Αν η προσωπική μου άποψη (το οποίο και έγραψα-δεν είπα τίποτα για την πλειοψηφία όπως έκανες εσύ) ως σκεπτόμενος άνθρωπος και άνθρωπος που φροντίζει να ενημερώνεται για τα δρώμενα και η οποία είναι διαφορετική από την δική σου, θεωρείται κατηγόρια για τον Δήμαρχο, τι να πω τότε είμαι κακός άνθρωπος!!!!!!!!!! Όμως τελικά όλοι εδώ δεν λέμε ο καθένας την προσωπική του άποψη? Εκφράζει κανένας μια ομάδα ανθρώπων? Και επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και παραπάνω: το αν οι περισσότεροι υποστηρίζουν ή καταδικάζουν τον Στάμκο θα φανεί στις εκλογές! Μπορεί τελικά να κάνω λάθος εγώ και όσοι έχουν την ίδια άποψη με εμένα (Προσέχεις? Δεν μιλάω για πλειοψηφία)…Μπορεί και όχι όμως….. Και κάτι τελευταίο: Στάμκο κάνε restart και άρχισε να εφαρμόζεις αυτά που έλεγες προεκλογικά ( και για να μην παρερμηνευτούν τα λόγια μου πάλι, δεν εννοώ να κάνει ρουσφέτια)!

Ανώνυμος είπε...

Εξαρτάται φίλε ποιος είσαι όταν λες , ‘λες και οι υπόλοιποι είμαστε χαϊβάνια και αμόρφωτοι’ Αν πχ είσαι ο Λέρης , λυπάμαι που θα στο πω αλλά είσαι όντως χαϊβάνι και αμόρφωτος! Μπράβο ρε Λέρη άρχισες να καταλαβαίνεις επιτέλους τι είσαι και πως σε βλέπει ο κόσμος !!!!!!! Έγινε ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα!!!!!!!! Τι φοβάσαι ρε Λέρη μήπως ο Δήμαρχος κάνει αντιδήμαρχο κανέναν που πολιτεύεται για πρώτη φορά και αφήσει εσένα τον ‘τεράστιο’ πολιτικό στην απέξω! Μην μου αγχώνεσαι τσάμπα! Είναι γνωστό ότι είσαι κολλητός του, σαν τους Χιώτες είστε εσείς οι δυο! Τόση εμπιστοσύνη που σου έχει και τόση βαρύτητα που δίνει σε αυτά που λες , μέχρι και πρόεδρο του ΔΣ μπορεί να σε κάνει! Αυτή είναι η κατάντια μας….

Ανώνυμος είπε...

Στον 10:53 π.μ. Συγχαρητήρια φίλε μου,αυτή είναι η αλήθεια και όντως κάποιοι που έχασαν την κουτάλα τους πονάει και τους πειράζει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

η ελληνικη γλωσσα ειναι τοσο πλουσια που το ιδιο νοημα θα μπορουσε να δοθει με καλυτερες λεξεις .δεν χρειαζεται να βριζετε ουτε τον λερη, ουτε κανενα ,πειτε την γνωμη σας,καντε την κριτικη σας με ευγενεια .

Ανώνυμος είπε...

προς 6.28 ο ανδρεαδης ειναι η καυτη πατατα του συμβουλιου