Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ένας αυθεντικός και όχι …περιστασιακός φίλαθλος στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας

Τελευταία, οι παρουσίες μελών του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας είναι όλο πιο συχνές στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του δήμου και ειδικά στους αγώνες της Αναγέννησης. Μάλιστα συναντάμε ανθρώπους που δεν είχαν και πολύ στενή σχέση με το ποδόσφαιρο και ειδικά τα γήπεδα του νομού. Αλλά ας το δεχτούμε ως αναγκαίο κακό της ιδιότητας τους… που τους αναγκάζει να υο υποστούν και αυτό. Για τον αντιδήμαρχο Γιαννιτσών όμως Σωκράτη Καζαντζίδη το ποδόσφαιρο δεν είναι ευκαιριακό σπορ και τα γήπεδα δεν είναι καθόλου άγνωστα σε αυτόν. Η παρουσία του άλλωστε σε αυτά είναι διαχρονική και διαρκής....
ενώ δεν χάνει αγώνα του αγαπημένου του Απόλλων που φέτος δείχνει ικανός για την άνοδο.. Τώρα στα πηγαδάκια με τους φιλάθλους στο ημίχρονο, πάντα βρίσκει να πει κάτι και εκτός ποδοσφαίρου και μάλιστα για πολύ ουσιαστικά θέματα αφού στο πεζοδρόμιο και στις κερκίδες και όχι στο γραφείο του δημαρχείου, ο πολιτικός πιάνει τον παλμό του κόσμου….
 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1998 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ
ΤΟ 2002 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΟΥΡΑΗΛΙΔΗ
ΤΟ 2006 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑΥΡΟΖΙΔΗ
ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΑΜΚΟ
ΤΟ 2014 ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΟΕΟ;
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Ανώνυμος είπε...

σωκρατη γυρνα στον απολλων γιατι τα γατακια θα τη βουλιαξουνε τη βαρκα .....

Ανώνυμος είπε...

O Σωκράτηςείπαμε είναι φίλαθλος.Την ξεχωρίζει από μακρυά την ομάδα που πάει για πρωτάθλημα....

Ανώνυμος είπε...

Σε εναν αγωνα ηρθες εκτος εδρας και η ομαδα εχασε για πρωτη φορα στο πρωταθλημα !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία δείχνει ότι πρέπει να αλλάξεις πάλι στρατόπεδο Σωκράτη, άρα κάνε κύκλο και κλείσε πάλι με Θεοδωρίδη

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ......ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG, ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ! ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ Κ. ΒΡΥΣΗΣ? ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια ??? ποιον αγωνα δεν χανει ο καζαντζιδης ???? σε 16 ματσ μονο σε 3 εχει ερθει , και αυτα επειδη παιζαμε με ομαδεσ που πηρε ψηφους στα χωρια τους , ΑΡΑΒΗΣΣΟ - ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ - ΕΣΩΒΑΛΤΑ .... οσο για σενα φιλε 27/1 11:18 ο σωκρατησ και η παρεα του ηταν η καταστροφη τησ ομαδοσ μασ , πεσαμε απο Δ' Α' τοπικο , εφυγαν ολοι οι αθλητες απο την κρυα βρυση , και σε μια συναντηση στο νευματικο τα ισωπεδωσαν ολα και οι υποψηφιοι για το Δ.Σ σηκβθηκαν και εφυγαν ......

Ανώνυμος είπε...

Δε μας τα λες καλά 9;56 γιατί βοηθάς σε βρίζουν δε βοηθάς πάλι σε βρίζουν. Επομένως καλά κάνει ο Σωκράτης και δεν ασχολείται ειδικά όταν διαβάζει σχόλια όπως του 9:56!!!

Τάσος Άγιος Λουκάς είπε...

Ο κύριος Σωκράτης είναι απαράδεκτος!

Ανώνυμος είπε...

Όταν είσαι δημόσιο πολιτικό πρόσωπο είναι φυσιολογικό να σου ασκείται κριτική.Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι ανθρώπους τους οποίους έχεις ευεργετήσει να σε συκοφαντούν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ !
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ?
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι συμφέρον να έχω από το Σωκράτη?
Εσύ όμως κάποια στιγμή πρέπει να μας απαντήσεις γιατί τόση εμπάθεια?