Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στα Γιαννιτσά με θύμα μια γυναίκα

Η υπερβολική ταχύτητα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στάθηκε αιτία να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση ου σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ 27 Ιανουαρίου μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα η 46χρονη άτυχη γυναίκα που οδηγούσε το πρώτο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν επίσης μια  25χρονη γυναίκα και ένα 3χρονο κοριτσάκι, έχασε τη ζωή της όταν το όχημά της που κινούταν με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, συγκρούστηκε στο ύψος της Μητρόπολης Γιαννιτσών με το δεύτερο αυτοκίνητο που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 26 χρονος άνδρας.. Η σύγκρουση που ήταν σφοδρότατη είχε σαν αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρή.....
από το όχημα η άτυχη γυναίκα και να τραυματιστούν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Οι τραυματίες και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τμήμα τροχαίας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών.
Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είναι αρκετά επικίνδυνο αφού η ορατότητα των οδηγών λόγω της κλίσης του εδάφους είναι περιορισμένη ενώ παράλληλα υπάρχει και μια ελαφριά στροφή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πάντως για μια ακόμη φορά ο φόρος αίματος στην άσφαλτο είναι βαρύς και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους, είτε ως αρμόδιους είτε ως απλούς οδηγούς. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

άνδρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα:ειχε χομπυ να τρεχει πολυ(ισως πανω απο 100,μεσα στην πολη)

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωριζω τι εφταιγε για το δυστηχημα η το ποσο ετρεχαν τα αυτοκινητα αλλα βλεποντας τα δυο οχηματα περνωντας απο εκει αργοτερα παρατηρω τα εξης για να μην θρηνησουμε αλλα θυματα στην ασφαλτο.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Ενω τα οχηματα εκαναν την "δουλεια" τους στο θεμα της παθητικης ασφαλειας και διατηρησαν σχετικα ασφαλη απο παραμορφωσεις τον ζωτικο χωρο της καμπινας των επιβατων ειχαμε νεκρο και σοβαρα τραυματιες απο την μη χρησιμοποιηση των ζωνων ασφαλειας.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αν ηταν γιατρος δεν θα σε πειραζε ανωνυμε 28 Ιανουαρίου 2012 6:18 μ.μ.;;
ε;

Ανώνυμος είπε...

εχει γεμισει η πολη με αυτοκινητα΄΄φτιαγμενα΄΄ που τα οδηγουνε ειτε νεαροι με ελλειψη εποπτειας απο τους γονεις τους και αυτοι πρεπει πρωτιστως να φυλακισθουν,ειτε μεταναστων ρωσοποντιων και αλλων αλβανων κλπ και δεν τους ελεγχει κανεις(οι οποιοι και ενοχλουν και κοριτσακια τις πρωινες ωρες μετα τα ξενυχτια).αλωνιζουν την πολη τρεχοντας και το ιδιο γινεται και με τα μηχανακια που τα οδηγανε αμυαλα παιδακια με τις ευλογιες των γονιων. οταν ο γονιος ειναι ανεγκεφαλος και ανεβαζει το γιο του απο 7-8 ετων στη μηχανη και στα 11-12 το αφηνει να οδηγει μεσα στην πολη,για να δειξει ποσο μαγκας ειναι ο ιδιος και το παιδακι του τι περιμενουμε???φυλακη στους γονεις και κριτικη και πιεση στην αστυνομια,να βγαινει τα παρασκευοσαββατα στις καφετεριες να μαζευει ολα τα μηχανακια απο τα ανηλικα και τα παρανομα ΄΄φτιαγμενα΄΄ ι.χ. και στο αυτοφωρο και οι γονεις.αυτα κανουμε και φτασαμε στο γκρεμο σαν κοινωνια. αστυνομια ακους ή παλι θα βγαζεις 1-2 μπλοκ θα κοβεις κλησεις και θα χανεται η ουσια που ειναι τα παραπανω??αστυνομευση και τροχαια μεσα στην πολη πρωτα. μην περιμενουμε την δημοτικη αστυνομια ειναι ανεκπαιδευτοι αυτοι,απολλασονται λογω αγνοιας, ενας αγανακτισμενος νεος γονιος και πολίτης των γιαννιτσων.

Ανώνυμος είπε...

εαν ηταν στρατιωτικος ο τυπος που ευθυνεται να επιληφθει αμεσα ο στρατοδικης και για τον διοικητη του, μπορει ανετα να ελεγξει το στελεχος της μοναδας του και να τον επαναφερει στην ταξη, ας του ριχνε 20αρες φυλακισεις με μειωση μισθου και δεν θα κινουνταν ετσι στην πολη. θα συνερχοταν ο ανεγκεφαλος νεαρος. οι διοικητες εχουν ευθυνη και μπορουν να συνετισουν τα στελεχη τους,να δοθουν ευθυνες και στον διοικητη του.