Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ν. Πέλλας ο Μέγας Αλέξανδρος Νέου Μυλοτόπου

Νίκησε στον τελικό 4-3 στα πέναλτι τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας
Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε το αποτέλεσμα του τελικού του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ν. Πέλλας της φετινής περιόδου, που ανέδειξε νικητή και τροπαιούχο τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Μυλοτόπου. Η ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη κατέκτησε το κύπελλο κερδίζοντα στα πέναλτι την αντίπαλη ομάδα της Πέλλας με σκορ 4-3, αφού τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση το αποτέλεσμα παρέμεινε 0-0. Ωστόσο στα 120΄ λεπτά που προηγήθηκαν των πέναλτι οι 600φίλαθλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών παρακολούθησαν έναν συναρπαστικό αγώνα που μπορεί να μην είχε τις πολύ μεγάλες φάσεις, αλλά είχε δύναμη, πάθος και αρκετά νεύρα. Ο τερματοφύλακας των νικητών Κατρατσέας αναδείχθηκε....
σε πρόσωπο του τελικού, αφού η δική του απόκρουση στο 5ο πέναλτι της Πέλλας που εκτέλεσε ο Ηλιγάκης και ενώ το σκορ ήταν 4-3 υπέρ της ομάδος του, ήταν αυτή που της χάρισε το κύπελλο.
Ο τερματοφύλακας των νικητών στο 7ο και στο 50ο λεπτό απέκρουσε το σουτ του Γάκη και την κεφαλιά του Μυλωνόπουλου κρατώντας ανέπαφη της εστία του, ενώ στο 41ο και στο 100ο λεπτό ο Καρακούτσης απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ του Μύρντινα και του Ρίτε αντίστοιχα. Λίγο νωρίτερα επικίνδυνο σουτ του Καραμεταξά πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Καρακούτση και κατέληξε άουτ.
Παρά την ένταση του αγώνα τόσο ο διαιτητής Παπαντωνίου Δ. όσο και οι βοηθοί του Τοπουσδώνης Χ. και Γεωργίου Ν. ήταν πολύ καλοί και απέφυγαν τα λάθη. Αρκετή δουλειά είχε ο 4ος διαιτητής της συνάντησης Μιχαηλίδης Γ. που χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές για να ηρεμήσει τους προπονητές, τους παράγοντες αλλά και τους παίκτες στους πάγκους των δύο ομάδων.
Μέγας Αλέξανδρος Νέου Μυλοτόπου (Μακρίδης): Κατρατσέας, Νάτσης, Αντωνιάδης, Φάβας, Καραμεταξάς, Δουλκερίδης (90 Σαββάκης), Μύρντινας, Γρηγορίου (110 Μαμμής), Ιωαννίδης, Ρίτε, Πέτγαζλης (52 Κούζας).
Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (Βοϊτσίδης): Καρακούτσης, Κορωνάς, Τανταλίδης, Ηλιάδης, Ηλιγάκης, Λαγογένης, Σαλίκας Μυλωνόπουλος (68 Μπουράκης - 119 Καραμούζας), Γάκης, Γκαντσίδης, Κούσας (90 Στάγκος).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: