Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Βαριά ήττα της Αναγέννησης 4-1 στη Λάρισα

Πλήρωσε και πάλι τα αμυντικά της λάθη 
 Για μια ακόμη Κυριακή η Αναγέννηση Γιαννιτσών σε έναν κρίσιμο αγώνα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία γνώρισε την ήττα. Τα αμυντικά λάθη ήταν και πάλι καθοριστικά για την έκβασητης αναμέτρησης στον εκτός έδρας αγώνα στη Λάρισα όπου η τοπική ομάδα μπροστά σε 4.000 κόσμο κέρδισε με σκορ 4-1. Η Αναγέννηση βρίσκεται μια ανάσα πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και κάθε απώλεια στη συνέχεια μπορεί να αποβεί μοιραία. Βέβαια υπάρχουν και τα δύο παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν παραιτηθεί από το πρωτάθλημα αρχής γενομένης της επόμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αστέρα όπου η ομάδα των Γιαννιτσών θα πάρει τους βαθμούς της νίκης και βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.....
Πάντως αυτό που πρέπει να αλλάξει δραστικά είναι η αμυντική λειτουργία αφού στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δέχεται γκολ πάρα πολύ εύκολα που οφείλονται σε τραγικά αμυντικά λάθη. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπλέντι μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος στην προσπάθεια του Χατζόγλου τον ανακόψει και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που ήταν αυστηρό. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ζεκίνια γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανταποκριθούν στην πίεση των γηπεδούχων χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού στο 25΄μετα από πάσα του ΚΑούνου ο Ζεκίνια και πάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή του ημιχρόνου από πλεονεκτική θέση με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στην επανάληψη η παρουσία του Καρακάσογλου και του Μπέκα στον αγώνα έδωσε μια επιθετική ώθηση στην Αναγέννηση με αποτέλεσμα να ασκήσει πίεση στην εστία των γηπεδούχων και να μειώσει στο 76΄ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Μπέκα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κολοβέτσιος με κοντινό πλασέ μετά από σύγχυση στην άμυνα των Γιαννιτσών.  

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Γκονζάλες (59 Πίνα), Ζεκίνια, Μπλέντι (69 Χασομέρης), Καούνος (86 Πλιάγκας). Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημήτρης Τομπάζης): Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης (46 Καρακάσογλου), Ντατίδης, Ιορδανίδης (68 Τοσουνίδης), Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (60 Μπέκα), Παπαδόπουλος, Στεφανίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: