Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Καλύτερα να μασάει… παρά να μιλάει!

Επιτέλους μίλησε. Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην πρωθυπουργός. Ο άνθρωπος που βύθισε τη χώρα στα χρέη και που πήδηξε από το καράβι στα δύσκολα ήρθε με δήλωσή του να μας επί τι πρέπει να κάνουμε για να σωθεί η χώρα. Η παρουσία του στο Ζάππειο και ο εναγκαλισμό του με το Σαμαρά για να δείξει ότι τον στηρίζει δεν μπορεί να τον απαλλάξει από τις τεράστιες ευθύνες του. Τι δήλωσε ο άνθρωπος και μας συγκίνησε: «Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ' όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης.....
Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά». Μετά από αυτές τις δηλώσεις όλοι πιστεύω να καταλάβαμε ότι καλύτερα να μασάει… παρά να μιλάει. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που λες ότι πήδηξε από το καράβι στα δύσκολα σου θυμίζω ότι εκανε εκλογές ακολουθώντας δηλαδή την πλέον δημοκρατική διαδικασία αφού έθεσε τον εαυτό του στην κρίση του ελληνικού λαού. Θα μπορούσες να τον ψηφίσεις και να παραμείνει στο τιμόνι της χώρας.
Σου θυμίζω επίσης ότι ήταν ο μόνος που προεκλογικά είπε την αλήθεια στο λαό.
Για πες μου σε παρακαλώ αν ο καραμανλής πήδηξε από το καράβι ο Γιώργος τι έκανε;

Υ.Γ Αν ο Γιώργος ιδρύσει το περιβόητο ΙΕΚ για ηγέτες σου συνιστώ να εγγραφείς.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Γιωργάκης έκανε εγκλήματα πρέπει να αθωώσουμε τον Καραμανλή για τα δικά του ?!!