Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Προγραμματίζουν συνάντηση του υπουργού υγείας με επιχειρηματίες, στο σπίτι της πρώην υφυπουργού!!!

Δεν έχουν το Θεό τους. Κάποιοι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. κοιτούν την προσωπική πολιτική τους επιβίωση από το καλό του κόμματος και της νέας ηγεσίας. Και το λέμε αυτό γιατί αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόσκληση της Θεοδώρας Τζάκρη για συνάντηση με επιχειρηματίες στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ στα Γιαννιτσά σήμερα το μεσημέρι. Δεν ξέρουμε αν αυτή την προεκλογική τακτική έχει επιλέξει η νέα ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά σε τέτοιες πονηρές και δύσκολες εποχές συναντήσεις κλειστές (σε σπίτι πολιτικού) παρόντος υπουργού και επιχειρηματιών, σίγουρα ο κόσμος τις βλέπει με καχυποψία, πόσο μάλλον όταν αυτές γίνονται μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Είμαστε περίεργοι να δούμε ποιοι και πόσοι θα βρεθούν σε αυτή την «συνάντηση» και τι υποσχέσεις θα πάρουν…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Γ.Χ το μπλογκ σου είναι αδέσμευτο και ανεξάρτητο. Ακόμη έχετε το θράσος και ασχολείστε με τα κόμματα που μας έφεραν εδώ . Ντροπή και αίσχος. Βέβαια για όλους θα υπάρχει κάποτε η ανάλογη τιμωρία από τον λαό.!!!

Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογές αυτές σε ότι αφορά τον Νομό μας θα πρέπει να τιμωρηθεί και να πάει από εκεί που ήρθε η κυρία Βουλευτής. Αυτά τα χρόνια ως βουλευτής αλλά και σε κυβερνητικό πόστο που είχε δεν ενδιαφέρθηκε για τα προβλήματα του Νομού, αλλά μόνο και μόνο για τα σκανδαλώδη ρουσφέτια με απότερω σκοπό τν προσωπική της προβολή και ανάδειξη. Τελευταίο απερίγραπτο γεγονός ήταν η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας την Παρασκευή 27 Απριλίου . Εξακόσιοι νοσοκόμες και νοσοκόμοι περίμεναν τον υπουργό στο Πνευματικό κέντρο, η διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών τον περίμεναν στο Νοσοκομείο. Αντί αυτού ο κύριος αυτός που ήθελε να γίνει και πρόεδρος του Πασοκ, επέλεξε να κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης να επισκέπτεται καταστήματα για τα προσωπικά δωράκια συνοδευόμενος μόνο από την εν λόγω Κυρία, διότι φαίνεται είναι η αδυναμία του στο Νομό και ήρθε για ενίσχυση. Την ίδια μέρα ο εν λόγω Υπουργός θα μίλούσε σε συγκέντρωση του Πασόκ στην Έδεσσα,δυστυχώς δεν έγινε και παρευρέθηκε σε γευμα στο σπίτι της Κυρίας με διαφόρους του Νομού που τρέχουν απο πίσω της, εκληπαρούν και γλύφουν για την διατήρηση της θέσης τους, για μελλόντική δυστυχώς θέση, για στήριξη μελλοντικής υποψηφιότητας στην αυτοδιοίκηση. Από ποιόν;από αυτήν που χαντάκοσε και έθαψε τον δημοκρατικό συνδυασμό στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του νέου Δήμου Πέλλας; Μα είσαστε αφελείς; Όλοι μαζί πρέπει να μαυρίσουμε σε αυτές τις εκλογές και να αποβάλλουμε αυτά τα στοιχεία που ρίμαξαν τον τόπο και οδήγησαν τον κόσμο στην εξαθλίωση. Να υπερψηφίσουμε τους έντιμους κα ηθικούς υποψηφιους που προέρχονται από λαικα στρώματα, απέδειξαν ότι είναι δίπλα στο λαό, που αγωνίζονται για αυτόν και όχ για την ατομίκη τους προβολή και ανάδειξη.