Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Αλλαγή…χωρίς λόγο και αιτία στην αντιπροεδρία της Ε.Α.Σ. Γιαννιτσών

Σε μια περίοδο όπου πολλά ανοιχτά ζητήματα βρίσκονται στην κορύφωσή τους, όπως π.χ. το ροδάκινο, κάποιοι στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών ασχολούνται με τη θέση του αντιπροέδρου. Ομολογουμένως το παρόν διοικητικό σχήμα δείχνει να τα πηγαίνει καλά και γι αυτό η τελευταία πλειοψηφική απόφασή του να αλλάξει ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. γεννά ερωτηματικά. Στη τελευταία συνεδρίαση το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Φαρμάκης ζήτησε εκτός Ημερήσιας Διάταξης, με πρόταση του να τοποθετηθεί στη θέση του αντιπροέδρου την οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή κατείχε ο Γιώργος Τσάτσας. Μάλιστα το περίεργο είναι... ότι την πρόταση του αυτή δεν τη συνόδεψε από ένα δυνατό επιχείρημα, αντιθέτως μάλιστα από την τοποθέτησή του φάνηκε ότι η παρουσία του προκατόχου του στη θέση αυτή ήταν θετική. Προς τι λοιπόν αυτή η σπουδή να αναλάβει αυτή τη θέση; Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην ψηφοφορία που τέθηκε 6 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν υπέρ και 2 κατά της αυτοπρότασης του Μιχάλη Φαρμάκη. Σε κάθε περίπτωση τα πρόσωπα στο Δ.Σ. παραμένουν τα ίδια και τα μέλη της Ε.Α.Σ. περιμένουν από αυτά πολύ δουλειά και θετικά αποτελέσματα για την Οργάνωση. (Στην φωτογραφία ο Μιχάλης Φαρμάκης αριστερά με το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Ανδρεάδη)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ! ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.... ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΟΝΙΑ,ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΝΥΦΕΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστα τα λες.Λιγους μηνες ακομα υπομονή, κοντα ειναι ο νοέμβρης, νυχτα θα φυγουν ολοι και ολες. Ξυπνηασν πλεον τα γιαννιτσα και ξερουν πως θα ψηφισουν, δεν θα τους σώσει ουτε η Κρυα-βρυση ουτε η καλλίπολη ουτε και ο πενταπλατανος.παντως θα θελα να γραψεις τα ονοματα των διοικητικων και των υπαλληλων που εργαζονται εκει και σε τι θεσεις εργαζονται.

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονίστηκα.Επιτέλους κάποια η κάποιος ασχολείται σοβαρά με τα προβλήματα της ΕΝΩΣΗΣ.Αρα υπάρχει ελπίδα.Μια απορία μόνο για την ανώνυμη/ο 27-07.Παρασκευή βράδυ εφιάλτες έβλεπες?Δεν ειχες να κάνεις κάτι ευχάριστο? Πολύ μοναξίά.Καλη σου νύχτα

Ανώνυμος είπε...

H επλιδα πεθαινει παντα τελευταία, τωρα στην περιπτωση της Ενωσης δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...