Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το θέατρο του παραλόγου με την ανικανότητα των πολιτικών της Πέλλας…

Ούτε μια, ούτε δύο δεκαετίες επαρκούν για να συνεχιστεί η κοροϊδία των κατοίκων της Πέλλας από ανίκανους πολιτικούς και από τοπικούς κλακαδόρους των κομμάτων. Πόσες φορές δεν άκουσαν οι πολίτες του νομού για την ολοκλήρωση του έργου που αφορά την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Φλώρινας και ειδικά για το τμήμα που αφορά την Πέλλα από τη Χαλκηδόνα μέχρι τα όρια του νομού Φλώρινας. Τόσα χρόνια τι είδαμε; Μπαλώματα, μερικών χιλιομέτρων και αμέτρητες υποσχέσεις. Αυτό όμως που συμβαίνει σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο κοροϊδίας και απαξίωσης των πολιτών και εκθέτει όλους τους πολιτικούς παράγοντες της Πέλλας. Και αυτό γιατί ο επί δεκαετίες βουλευτής.... του νομού Γιώργος Καρασμάνης καταγγέλλει την Περιφέρεια ότι μετέφερε τα χρήματα (120 εκ. ευρώ) που αφορούσαν εργασίες στο τμήμα Παράκαμψης Γιαννιτσών σε άλλο κωδικό άλλου έργου στο νομό Θεσσαλονίκης. Και φυσικά αυτό δεν μας εκπλήσσει, αφού η παρουσία των πολιτικών μας παραγόντων σε πανηγύρια και όπου κόβουν ακόμη κορδέλες είναι εντυπωσιακή ενώ αντίστοιχα εντυπωσιακή είναι η απουσία τους από τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι την εξέλιξη αυτή δεν την γνώριζε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης που κατά το νόμο  ασκεί εξουσία και διοίηση στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας, αν την ασκεί τελικά. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ότι πληροφορήθηκε αυτή την απόφαση από το δελτίο τύπου του βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη. Δηλαδή ούτε τον κόπο να τον ενημερώσουν δεν έκαναν, εκτός κι αν το ήξερε αλλά έκανε «την πάπια» που λέει ο λαός. Σε κάθε περίπτωση για μια ακόμη φορά μας έπιασαν στον ύπνο και μας φέσωσαν με υποσχέσεις… που φαίνεται ότι είναι οι τελευταίες γιατί οι επόμενες εκλογές θα έρθουν και τότε θα κάνουν ταμείο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΥΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;;;;;
ΜΑΣ ΚΟΕΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το έργο το ξεκίνησε ο Τανος και από τότε γίνεται και σταματάει.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι πολιτικοί μας. Έχουμε βρεθεί τις υποσχέσεις. έργα δεν βλέπουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

θoδωρε είσαι αντικειμενικός δημοσιογράφος. Για να κρίνουμε όμως και βγάλουμε συμπεράσματα πρέπει να βάλεις τα δελτία του Καρασμάνη και να τα διαβάσουμε. Διαφορετικά κινδυνεύεις να πάσχεις και εσύ από το σύνδρομο Θεοδωροκαρασμανικό, που εγώ δεν το ασπάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΤΖΑΜΤΖΗΣ, ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ, ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΕΤΣΟΥ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗΣ. Ο ΕΠΙΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ 120 ΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.