Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Αναγέννηση Γιαννιτσών - Επικράτησε εντός έδρας 2-1 του Βύζαντα Μεγάρων

Έχοντας ουσία και πάθος στο παιχνίδι της η Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεκίνησε με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League. Συγκεκριμένα η ομάδα των Γιαννιτσών επιβλήθηκε εντός έδρας του Βύζαντα Μεγάρων με σκορ 2-1 αποδίδοντας ειδικά στο α ημίχρονο πολύ καλό ποδόσφαιρο όταν και πέτυχε τα δύο τέρματα. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν ο Φελίπε στο 12ο λεπτό μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το 2-0 έκανε ο Σπαθάρας με κοντινή κεφαλιά στο 38ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Σερέτη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 75ο λεπτό με τον Ντιαλό... όταν εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του συμπαίκτη του και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και έδειξαν μια ομοιογένεια σε όλες τις γραμμές ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από το τέρμα που πέτυχαν. Οι γηπεδούχοι που αύριο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Φωκικό είχαν αρκετές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αλλά ο Παναγόπουλος αντέδρασε θετικά και δεν το επέτρεψε. Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 800 φίλαθλοι αριθμός μικρός για πρεμιέρα πρωταθλήματος. 
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σκέμπης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Φελίπε (85 Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου (72 Στεφανίδης), Ιορδανίδης Γ (91 Τσιάμης)., Νταντίδης, Φάμπιο, Σπαθάρας, Μπουτζίκος. 
Βύζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Παναγόπουλος, Βλάχος Π., Μανδυλης (70 Μπιτσιάκος), Ταμπάκης, Γρομητσάρης, Ζούμας (54 Ντιαλό), Κοκόλης, Ρεκλείτης, Κρητικός, Βλάχος Θ., Αρναρέλλης (46 Βελέτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: